BestMusic.ro » Stiri » Mai putin de o saptamana pana la show-ul lui Pablo Franciso la Bucuresti

Mai putin de o saptamana pana la show-ul lui Pablo Franciso la Bucuresti


Mai putin de o saptamana ii despart pe fanii fenomenului stand-up de intalnirea cu unul dintre cei mai buni performeri ai genului: Pablo Francisco! Artistul se va afla zilele acestea pentru prima data in Romania, show-ul sau programat pe 4 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti facand parte din turneul european Live & Kickin’ Tour!

Cu un arsenal impresionant de sketch-uri si un talent neobisnut de a intruchipa personaje dintre cele mai diverse, Pablo Franciso este unul dintre cei mai apreciati comedianti de pe scena stand-up internationala. Capacitatea sa de a imita perfect vocile unor artisti celebri precum Arnold Schwarzenegger, Keanu Reeves, Michael J. Fox, Jackie Chan, Chris Rock, Danny Glover, George Clooney, Ricky Martin, Ozzy Osbourne sau Christopher Walken a fost intotdeauna asul din maneca, reprezentatiile sale desfasurate de cele mai multe ori cu casa inchisa, fiind indelung aplaudate.

Toamna aceasta, Pablo se va afla pentru prima data in Romania, in cadrul turneului Live & Kickin’ Tour, acest show fiind totodata si una dintre primele reprezentatii ale artistului sustinute in Europa de Est. Organizat de Livehouse Comedy, evenimentul va avea loc pe 4 noiembrie, la Sala Palatului, ultimele bilete disponibile putand fi achizitionate in continuare de pe www.Myticket.ro, precum si din reteaua magazinelor Diverta.
Mai multe stiri despre: stand-up comedy  spectacole 2013 
Publicat pe 30 Octombrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram