BestMusic.ro » Stiri »  ParkLake iti da intalnire cu legendele fotbalului

 ParkLake iti da intalnire cu legendele fotbalului


In perioada 1 – 15 iulie, ParkLake Shopping Center gazduieste o expozitie dedicata fotbalului romanesc. Peste 80 de tricouri, reprezentand 90% din modelele de tricou folosite de Echipa Nationala a Romaniei din anul 1965 pana in prezent vor fi expuse in cadrul proiectului, pentru ca toti cei pasionati de acest sport, indiferent de varsta, sa descopere legendele fotbalului.

Organizat de ParkLake Shopping Center, in colaborare cu FootballLegends.ro (ce va isi deschide portile online cu ocazia Campionatului Mondial din acest an), proiectul isi propune sa surprinda o mica parte din frumusetea si emotia meciurilor de fotbal memorabile la care Romania a luat parte de-a lungul timpului.

In cadrul expozitiei, vizitatorii vor putea admira triocuri purtate de legende ale fotbalului romanesc cum au fost Dobrin, Iordanescu, Balaci, Camataru sau Hagi, pana la vedetele din zilele noastre.

Tot aici, vizitatorii vor putea sa vada evolutia tricoului Echipei Nationale in ultimii 70 de ani, dar si tricouri ale altor echipe nationale, precum cele ale Argentinei sau Braziliei.

In plus, o zona a expozitiei va fi dedicata biletelor si programelor de la meciuri celebre, sau colectia de insigne, medalii si fanioane dedicate Echipei nostre Nationale.

De asemenea, cei pasionati de acest sport pot urmari evolutia diverselor echipe la Campionatul Mondial din Rusia in ParkLake, astfel incat experienta fotbalului sa fie una completa si cu adevarat memorabila.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet al evenimentelor pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre FootballLegends.ro

Dupa ce, timp de 30 de ani au strans cu pasiune tricouri, fanioane, bilete sau programe de meci, cativa tineri entuziasti sau gandit sa nu se bucure doar ei de aceste obiecte pline de istorie si au lansat un Muzeu dedicat suporterilor fotbalului din Romania si nu numai.

Colectia FootballLegends.ro contine peste 1000 de obiecte: tricouri de joc ale echipei nationale si ale echipelor de club din Romania, tricouri de joc ale jucatorilor romani la echipe din strainatate, tricouri de joc ale altor nationale sau cluburi celebre din lume, fanione de joc, fanioane vechi de suporteri, marci filatelice, esarfe si fulare, insigne si medalii, cupe si plachete, bilete si programe de joc foarte vechi, carti si reviste, postere si produse tip merchandising.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.
Mai multe stiri despre: evenimente muzica 
Publicat pe 28 Iunie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram