BestMusic.ro » Stiri »  ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”

 ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”

 ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”

Luna ianuarie aduce veti excelente! ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”, dand startul sezonului de reduceri. In perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019, bucuretenii sunt ateptai sa descopere cele mai surprinzatoare oferte i reduceri de pana la 70% in toate magazinele.

Fie ca obiectivul e completarea garderobei, o trusa noua de make-up, un parfum, cari, accesorii sau altele, clienii centrului comercial vor fi cu sigurana intampinai cu oferte de nerefuzat. In plus, ParkLake a lansat si un program de spectacole educative pentru copii, ,,Casua cu poveti muzicale”, astfel incat acetia sa se bucure de o experiena deosebita in timp ce adulii descopera cele mai cool reduceri de iarna. Astfel, in luna ianuarie a avut loc primul dintr-o serie de patru spectacole interactive pentru copii ce au in centru poveti indragite, in varianta reinterpretata muzical.

Casua cu Poveti Muzicale – un concept cu talc

Pe data de 20 ianuarie, ora 17:00, cei mici au fost surprini cu un spectacol de opera interactiva ce a imbinat personaje, intamplari i, mai ales, povee din trei basme binecunoscute: ,,Fata babei i fata moneagului”, ,,Motanul incalat” i ,,Peter Pan”. Avand, la nivel muzical, influene atat folclorice, cat i din mediul creaiilor europene, spectacolul a reprezentat o calatorie fantastica in lumea povetilor, dar i o modalitate de a aduce in lumina situaii menite a-i educa pe micii spectatori in spiritul diversitaii i toleranei. In plus, la sfaritul fiecarui fragment, au fost prezentate informaii interesante despre compozitor, contextul istoric, epoca i stilul in care au fost scrise operele prezentate, dar i curiozitai despre lumea artitilor.

Acesta a fost, insa, primul spectacol de acest fel dintr-o serie de opere muzicale dedicate copiilor. In lunile care urmeaza, noi spectacole muzicale educative si interactive pentru copii vor avea loc pe scena, in ParkLake. Astfel, spectatorii sunt ateptai sa descopere trei poveti alaturi de actorii venii special pentru ei: ,,Aventura muzicala a domnului Goe” pe data de 10 februarie, ,,Fat-Frumos din Lacrima” pe 17 martie i ,,Amintiri din copilarie” pe 14 aprilie, toate incepand cu ora 17:00. Acestea ii propun, la fel ca i primul spectacol, ca le ofere copiilor invaaturi despre bine, curaj, cinste, folosindu-se de un limbaj pe inelesul celor mici: muzica, povestea i jocul.

Cele trei spectacole au loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square, iar participarea la acestea este gratuita.

Detalii despre evenimentele ParkLake gasii pe www.parklake.ro i pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura i shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie i ofera oportunitai excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spaiilor de relaxare, de joaca, precum i locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internaionale, inconjurat de natura i situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selecie de branduri disponibile pe piaa i servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly i o atmosfera incantatoare.

Mai multe informaii despre ParkLake Shopping Center gasii la: www.parklake.ro.
Publicat pe 25 Ianuarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu