BestMusic.ro » Stiri »   Pavel Stratan si Keo lanseaza "Lasa-ma sa beau"

  Pavel Stratan si Keo lanseaza "Lasa-ma sa beau"

  Pavel Stratan si Keo lanseaza "Lasa-ma sa beau"

Pavel Stratan si Keo colaboreaza pentru prima data si lanseaza "Lasa-ma sa beau”, un single despre o iubire patimasa ce incepe sa fie mistuita de un dor intens.

Compusa de catre cei doi artisti impreuna cu Tom Boxer, "Lasa-ma sa beau” este o piesa plina de metafore, care scoate in evidenta unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie: orgoliul. Atunci cand acesta devine mai important decat persoana iubita, relatia se destrama, iar toate amintirile frumoase incep incet sa dispara. Clipul completeaza prin imagini povestea piesei si il prezinta pe Pavel in ringul de box, luptand pentru iubire.

"Desi ne cunoastem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au intalnit pana acum. A fost o placere sa lucram impreuna la aceasta piesa, iar Keo este un artist foarte talentat si dedicat muncii sale. Speram ca aceasta melodie este doar prima pe care o lansam impreuna”, declara Pavel.

"De foarte mult timp imi doream o colaborare cu Pavel, inca din 2005, de cand m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, ma bucur ca in sfarsit am reusit sa facem impreuna aceasta piesa magica, cu potrivirea perfecta pentru stilurile noastre”, adauga Keo.

Unul dintre cei mai creativi si originali artisti de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce si interpreteaza de peste 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, "Amintiri din copilarie”, lansat in patru volume intre anii 2004 si 2011. Cea mai de succes piesa a sa este "Eu beu”, insa Pavel Stratan a colaborat si cu artisti importanti din Romania precum Ioana Ignat, CRBL, Jorge si Anna Lesko. Cel mai recent single lansat de Pavel este "Pentru sanatate,”, piesa ce se regaseste pe cel mai recent album al artistului, "Totu-i despre viata”.

Cariera lui Keo in Romania a inceput in 2005 cu piesa "Azi vii maine pleci”, care a cucerit publicul si topurile de specialitate. Dupa lansarea albumului de debut "Fara Aripi”, au urmat single-uri precum "Liber”, "In ochii tai” si "Viata Noua” (feat. Puya), dar si un album in colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. Artistul s-a facut remarcat si ca producator si compozitor, lucrand cu diferite nume din industria muzicala.
Publicat pe 17 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu