BestMusic.ro » Stiri »   Pe 17 noiembrie de la ora 19, directia 5 sustine un concert live special, transmis online

  Pe 17 noiembrie de la ora 19, directia 5 sustine un concert live special, transmis online

  Pe 17 noiembrie de la ora 19, directia 5 sustine un concert live special, transmis online

Cum poti transforma o zi de miercuri obisnuita intr-una diferita, cu adevarat speciala? Cu un concert emotionant sustinut de directia 5, transmis live pe YouTube, dar si pe paginile de Social Media ale band-ului si ale casei de discuri Cat Music.

Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 19:00, fanii vor putea asculta live timp de 90 de minute cele mai frumoase piese de dragoste lansate de catre trupa de-a lungul carierei, dar si single-uri fresh de pe noul album si se vor putea bucura de ele chiar din propriul living.

"Timp de o ora si jumatate vom fi in direct cu dumneavoastra si vom canta piesele pe care ni le veti sugera din perioada anilor 1990 - 2021. Vom canta in premiera si piese de pe noul nostru album pe care nu le-ati auzit niciodata, iar alaturi de noi vor fi Sebastian Burneci la trompeta, Raul Kusak la orga si legenda grupului nostru, Toni Seicarescu. O sa va placa mult!”, spune Marian Ionescu.

directia 5 a lansat primul album din cariera in 1991, iar de atunci in fiecare an a lansat cate un material discografic ce ii poarta amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa sa fie recunoscuta si apreciata chiar si peste hotare, lansand peste 20 de albume si peste 400 de piese, printre care si colaborari cu nume de referinta din muzica romaneasca – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza si Paula Seling. In aprilie, trupa a lansat "Am sa te am”, un single romantic, plin de sensibilitate si in septembrie a lansat "E un ecou”, o piesa emotionanta, despre agitatia si constrangerile vietii cotidiene, insotita de un videoclip filmat pe strazile din Bucuresti.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 17 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/