BestMusic.ro » Stiri » Pe afisele spectacolului Corului Armatei Rosii din Cluj au fost lipite anunturi false!  

Pe afisele spectacolului Corului Armatei Rosii din Cluj au fost lipite anunturi false!
 

Pe afisele spectacolului Corului Armatei Rosii din Cluj au fost lipite anunturi false!
 

Organizatorii au reactioneaza si fac o precizare oficiala: spectacolul va avea loc luni, 21 spetembrie la Sala Polivalenta, incepand cu orele 20:00.

In urma anunturilor false, lipite peste toate afisele spectacolului ”The Red Army Choir”, expuse in spatiul public al orasului Cluj, cu textul ”SPECTACOL ANULAT”, organizatorii evenimentului anunta faptul ca este vorba de o actiune rau intentionata si le transmit pe aceasta cale, tuturor celor interesati, o informare oficiala prin care confirma desfasurarea evenimentului conform programului anuntat pana la acest moment.

Astfel, luni, 21 septembrie artistii The Red Army Choir vor putea fi admirati la Sala Polivalenta din Cluj, incepand cu orele 20:00, urmand ca in zilele de 22-23 septembrie sa evolueze pe scena Salii Palatului din capitala, de la aceeasi ora.

Totodata, persoanelor pensionare din Cluj le reamintim ca pot beneficia de oferta de 50% reducere la achizitionarea biletelor de la punctele de vanzare bilete Ticketnet din Cora Cluj si Polus Center.

Cei care nu doresc sa rateze prilejul de a lua parte la acest spectacol fascinant, sunt asteptati atat la punctele de vanzare bilete, mai sus mentionate, sau isi pot face rezervari online accesand www.ticketnet.ro.
Mai multe stiri despre: spectacole 
Publicat pe 17 Septembrie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram