BestMusic.ro » Stiri » Pelicula "The Avengers: Age of Ultron" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Pelicula "The Avengers: Age of Ultron" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Pelicula "The Avengers: Age of Ultron" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

"The Avengers: Age of Ultron" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de 187,6 milioane de dolari. Pelicula inspirata din universul benzilor desenate publicate de grupul Marvel, a reusit ce-a de-a doua performanta din toate timpurile pentru un film american aflat la debutul sau in box office. A fost depasit doar de primul film din seria "The Avengers" care a obtinut in primul weekend de proiectii 207,4 milioane de dolari.

Pe locul al doilea in box office se afla "The Age Of Adeline". Filmul romantic cu accente fantastice despre o tanara care inceteaza sa imbatraneasca, a avut incasari de 6,2 milioane de dolari.

"Fast And Furious 7", al saptelea film din franciza de actiune si ultimul cu Paul Walker a ocupat patru saptamani primul loc in box office-ul nord american. In aceasta saptamana a coborat doua pozitii si a ajuns pe locul trei, cu incasari de 6,1 milioane in acest weekend.

Top 5 este completat de "Paul Blart: Mall Cop 2" care ocupa locul al patrulea cu incasari de 5,5 milioane de dolari si animatia "Home" care a coborat pe locul cinci, avand in acest weekend incasari de 3,3 milioane de dolari.

Sursa:Mediafax
Mai multe stiri despre: box office  No 1  incasari  incasari record 
Publicat pe 04 Mai 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu