BestMusic.ro » Stiri »   Pepe lanseaza "Familia mea", cea mai frumoasa declaratie pentru cei ce ii sunt aproape 

  Pepe lanseaza "Familia mea", cea mai frumoasa declaratie pentru cei ce ii sunt aproape 


Nici ca se putea o perioada din an mai potrivita pentru lansarea unei astfel de piese si bineinteles ca nu putea sa vina decat din partea lui Pepe, "Familia mea", noul single pe care il ascultam incepand din 19.12.2022 rezuma exceptional, in doar trei minute, tot ceea ce simte artistul pentru cei ce ii sunt aproape, cei care il iubesc, pentru familia sa.

Iar in cazul lui Pepe cand spune aceasta, sensul este ceva mai larg. Fiindca intotdeauna s-a referit la oamenii din comunitatea sa, cei care vin la concerte, cei care participa activ la tot ceea ce face artistul online sau offline ca fiind familia lui. Iar piesa bineinteles ca le este adresata si lor.

"Familia mea" este piesa aceea prin care le multumesc din suflet tuturor celor ce imi sunt aproape si sunt convins ca foarte multi se vor regasi si vor simti la fel dupa ce vor asculta versurile. De aceea am si insistat ca sa fie lansata acum, de sarbatori chiar daca nu a fost timp de videoclipuri sau lansari puse la punct, elaborate. Consider ca asa, simplu, este mult, mult mai sincer. Si cred ca un cadou simplu dar facut din suflet este mult mai potrivit decat orice alt lucru material. Iar "Familia Mea" este cel mai frumos cadou pe care il poti trimite cuiva iar acel cineva va intelege absolut tot in momentul in care il va deschide." a spus Pepe.

Cat priveste partea din spatele lucrurilor, Pepe semneaza compozitia si versurile alaturi de Connect-R, productia fiind o noua colaborare cu Omar Secada Dihigo.

DOWNLOAD si LINKURI

DOWNLOAD LYRICS VIDEO aici.
DOWNLOAD VIDEO PENTRU TV aici.
DOWNLOAD PACHET AUDIO (WAV / MP3) aici.

CREDITE SINGLE "Pepe - Familia Mea"

Muzica: Connect-R, Pepe
Versuri: Connect-R, Pepe
Aranjament: Secada Omar Dihigo
Editor: Pepe Latin Music
Productie: Pepe Latin Music

Mai jos puteti asculta noua piesa semnata Pepe.
Publicat pe 20 Decembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram