BestMusic.ro » Stiri »   Perpetuum Jazz, un concert TRAFFIC STRINGS

  Perpetuum Jazz, un concert TRAFFIC STRINGS

  Perpetuum Jazz, un concert TRAFFIC STRINGS

Ritmurile de jazz americane cat si cele romanesti vor fi aduse in prim-plan intr-o inedita sonoritate de catre TRAFFIC STRINGS in concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc Vineri 03 Iulie, incepand cu orele 20.00 in Piata Mare din Sibiu.

Armoniile specifice, cat si complexitatea ritmica ce caracterizeaza muzica de jazz, vor fi aduse in lumina prin intermediul unor lucrari compuse de mari nume ale jazz-ului american - Herbie Hancock, Wayne Shorter John Coltrane, Chick Corea si altii, cat si piese cu influente sonore romanesti ce vor fi prezentate in premiera pe scena festivalului organzat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Intr-o provocare atat pentru membrii trupei si deopotriva pentru auditori, Perpetuum Jazz combina sonoritatile naiului si ale instrumentelor de coarde, impreuna cu cele ale pianului si percutiei care se vor impleti, in dorinta de a inova, intr-un mix inedit orchestrat in versiunea pentru TRAFFIC STRINGS de Lucian Moraru, initiatorul trupei.

Veti asculta un sound nou si original incorporat intr-un stil de interpretare unic, plin de emotie si virtuozitate, marca inconfundabila TRAFFIC STRINGS.
Publicat pe 12 Iunie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu