BestMusic.ro » Stiri »   Piesa INNEI „Sin Ti” se aude in serialul original Netflix, „Elite”

  Piesa INNEI „Sin Ti” se aude in serialul original Netflix, „Elite”

  Piesa INNEI „Sin Ti” se aude in serialul original Netflix, „Elite”

Un nou motiv de bucurie pentru INNA: piesa "Sin Ti” de pe albumul "YO” semnat de INNA, se aude in episodul al saselea din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, "Elite”.

"Este o surpriza frumoasa si ma bucur de fiecare data atunci cand muzica imi este apreciata”, a spus INNA.

Tot anul acesta, o alta piesa compusa de INNA, ”Tu Manera”, de pe album ”YO” a fost inclusa pe coloana sonora a serialului ”Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

De curand, INNA a lansat INNAMag, propria revista online, un vis devenit realitate pentru artista, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care ii respecta, despre lucruri pe care le apreciaza si pe care le recomanda, impartaseste multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povesteste despre experientele sale in jurul lumii, dar si multe alte surprize!

INNA Mag este disponibila pe site-ul www.innaofficial.com

Anul acesta, INNA a lansat albumul "YO”, un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, chiar de artista si produs de David Ciente, alaturi de care a mai colaborat pentru "Ruleta”, "Gimme Gimme” si "Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records in colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

https://www.youtube.com/watch?v=pfb4QHcwmTc&list=PLgutwGMAW6_SS4oWGSm2XjhB1gU3n0K1-

"YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

Piesele se numesc "RA”, "Contigo”, "Iguana”, "Si, Mama”, "Sin Ti”, "Locura”, "Fuego”, "Tu Manera”, "La Vida”, "Gitana”, "Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun – regizor si Alex Muresan – DoP), productie video Loops Production.

INNA a performat in peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter si 2.7 milioane de fani pe Instagram.

De curand, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizari pe propriul canal de YouTube si peste 5 milioane de abonati.

De asemenea, pe YouTube in general, are peste 4 miliarde de vizualizari, pozitionandu-se pe locul 91. Artista devanseaza nume mari precum Justin Timberlake, Thalia, Jessie J, Avril Lavigne, Lana del Rey, Red Hot Chili Peppers, Kygo, Sean Paul sau Kanye West.

Albumul ”YO” este disponibil pe www.innaofficial.com, pe magazinele digitale si in reteaua Carturesti. Fanii pot fi aproape de INNA si pe platforma www.yosoyinna.com unde vor primi content exclusiv despre albumul ”YO” si despre cele mai recente lansari ale artistei.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
Publicat pe 10 Septembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu