BestMusic.ro » Stiri »  Pink a lansat o piesa noua cu un puternic mesaj social: "Irrelevant”

 Pink a lansat o piesa noua cu un puternic mesaj social: "Irrelevant”

 Pink a lansat o piesa noua cu un puternic mesaj social: "Irrelevant”

Pink continua sa fie o voce importanta in Statele Unite, o voce care are multe de spus, in special odata cu lansarea piesei "Irrelevant". Piesa este una cu un mesaj social si politic, cu scop caritabil- veniturile generate de melodie vor merge spre o cauza caritabila.

"Irrelevant" este o melodie pop-punk care aminteste de perioada cand Blink-182 si Avril Lavigne dominau topurile muzicale. Pink face aluzie la evenimentele politice recente si sustine oamenii care sunt ei insisi, reali si unici si nu sunt ipocriti, chiar daca sunt inconjurati de ura. Aceasta face si aluzii la piesa The Who "The Kids Are Alright", avand si versuri care dau de gandit cu privire la viitor si la generatiile noi, lipsite de optimism si perspectiva.

Melodia lui Pink serveste si ca tribut pentru piesa lui Cyndi Lauper "Girls Just Wanna Have Fun", facand referire la drepturile femeilor care au fost restranse in Statele Unite, in special in legatura cu intreruperile de sarcina. Toate veniturile generate de noul single al artistei vor merge spre organizatia lui Michelle Obama ”When We All Vote”. Aceasta are misiunea de a "schimba cultura si dialogul din jurul votarii si a creste participarea si reprezentarea la fiecare alegere, indiferent de varsta si rasa".

Pink are o opinie ferma si nu ii e teama sa o exprime in piesele sale, mai ales avanbd in vedere faptul ca artistei i s-a tot repetat ca este irelevanta si aceasta a dorit sa transforme insulta auzita prea des, intr-un hit. "Irrelevant" ne transmite asadar faptul ca nimeni nu este irelevant, cata vreme este o fiinta umana care are propria personalitate, propriile ganduri si dorinte.

Pink si-a petrecut ultimele doua decenii fiind un mare sustinatator al drepturilor femeilor si cele LGBTQ. Dupa scandalul recent cu legea Roe vs Wade le-a recomandat tuturor celor care sustin interzicerea avorturilor sa nu ii mai asculte muzica.
Publicat pe 18 Iulie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram