BestMusic.ro » Stiri »  Pluteste spre inaltimea cerului, la ParkLake

 Pluteste spre inaltimea cerului, la ParkLake

 Pluteste spre inaltimea cerului, la ParkLake

Luna august aduce la ParkLake Shopping Center o experienta la inaltime! In perioada 17 – 26 august, publicul poate descoperi cum se vede lumea din nacela unui balon cu aer cald. Zilnic, in intervalul orar 17:00 – 21:00, participantii se pot bucura de ridicari la punct fix cu balonul si de o priveliste demna de picturile celor mai mari artisti!

La evenimentul organizat de catre centrul comercial ParkLake sunt asteptati sa participe atat adulti, cat si copii cu varsta peste patru ani. De asemenea, minorii intre patru si optsprezece ani vor putea urca in nacela balonului cu aer cald doar sub supravegherea unei persoane adulte. Participantii vor avea astfel ocazia, ca timp de de zece zile sa admire o priveliste unica – lacul si parcul Titan in lumina apusului, dar si gradina centrului comercial si imprejurimile. Acestia se vor putea bucura totodata de senzatia memorabila a unei experiente inedite oferite de ridicarile la punct fix cu balonul cu aer cald.

Balonul va fi situat in ParkLake Garden, spre parcul Titan, iar accesul la acesta se va face gratuit. Din motive de siguranta, intervalul orar de desfasurare a activitatii poate fi decalat in caz de conditii meteorologice nefavorabile (vant mai mare de 2m/s, ploaie sau conditii de ploaie, furtuna, s.a).

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Reguli pentru activitatile cu balon cu aer cald

1. Urcarea si coborarea in si din balon se vor face numai cu incuviintarea pilotului.

2. Pe timpul calatoriei cu balonul si a stationarii in nacela, persoanele aflate la bord vor respecta intocmai deciziile si indicatiile pilotului balonului.

3. Pe timpul cat se sta in nacela balonului sau in apropierea acesteia, este interzisa atingerea echipamentelor sau manevrarea in orice fel a franghiilor, cu exceptia cazurilor cand pilotul a solicitat expres acest lucru.

4. Este interzisa urcarea in balon a minorilor sub 4 ani.

5. Minorii intre 4 – 18 ani vor urca in nacela numai sub supravegherea unui adult.

6. Fumatul in nacela sau in apropierea acesteia este strict interzis.

7. Este interzisa urcarea in balon a persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, in stare de ebrietate sau sub influenta substantelor cu efect halucinogen.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.
Publicat pe 10 August 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu