BestMusic.ro » Smiley » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook? #34

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook? #34

 

Daca saptamana trecuta ne-am intalnit joi, e cazul sa revenim la normal si sa va prezentam, intre luminite aprinse pe Magheru si targuri de Craciun, ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook. Vezi lista din dreapta.

Saptamana asta, cam cel mai important eveniment a fost accidentul de masina al lui Smiley, in urma caruia, slava Domnului!, zambaretul n-a patit nimic. Alex Velea a tinut sa impartaseasca si el sentimentul de usurare pe pagina sa de Facebook.

Altfel, si vedetele noastre l-au asteptat pe Mos Nicolae: unele se pare ca n-au primit nimic, la altele a venit cu dulciuri, iar cel mai tare cadou l-a primit Criss Blaziny. Nu, nu va spunem despre ce e vorba.

Avem si vedete care muncesc: Giulia pe catwalk, Catalin Josan si Iuliana Puschila la filmari, iar Corina lanseaza un nou single cu un titlu mai ciudat decat orice ati auzit pana acum.

Gata cu preview-ul, urmariti lista din dreapta. Dupa asta, puneti mana pe ghidul evenimentelor de weekend si iesiti din casa cat inca mai puteti, ati auzit ce zic meteorogii!

 Mai multe stiri despre: vedete facebook  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 07 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram