BestMusic.ro » Smiley » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook? #34

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook? #34

 
Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook? #34

Daca saptamana trecuta ne-am intalnit joi, e cazul sa revenim la normal si sa va prezentam, intre luminite aprinse pe Magheru si targuri de Craciun, ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook. Vezi lista din dreapta.

Saptamana asta, cam cel mai important eveniment a fost accidentul de masina al lui Smiley, in urma caruia, slava Domnului!, zambaretul n-a patit nimic. Alex Velea a tinut sa impartaseasca si el sentimentul de usurare pe pagina sa de Facebook.

Altfel, si vedetele noastre l-au asteptat pe Mos Nicolae: unele se pare ca n-au primit nimic, la altele a venit cu dulciuri, iar cel mai tare cadou l-a primit Criss Blaziny. Nu, nu va spunem despre ce e vorba.

Avem si vedete care muncesc: Giulia pe catwalk, Catalin Josan si Iuliana Puschila la filmari, iar Corina lanseaza un nou single cu un titlu mai ciudat decat orice ati auzit pana acum.

Gata cu preview-ul, urmariti lista din dreapta. Dupa asta, puneti mana pe ghidul evenimentelor de weekend si iesiti din casa cat inca mai puteti, ati auzit ce zic meteorogii!

 Mai multe stiri despre: vedete facebook  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 07 Decembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu