BestMusic.ro » Andreea Balan » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #38

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #38

 
Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #38

Iata ca am trecut si de 2012, in care v-am prezentat sute de poze de pe Facebook-ul vedetelor din muzica, ba chiar ati si votat-o pe cea mai tare a anului. Dupa ce 3000 de oameni au votat, castigatorul esteeeee Anda Adam cu aceasta poza. O felicitam pentru fan-club-ul fidel care o sustine la fiecare votare, insa noi trecem mai departe cu editia #38 si prima din noul an. Hai sa vedem ce poze si-au pus vedetele pe pereti saptamana asta.

Din sumar, avem cativa rataciti inca prin tari straine in vacante scumpe si exotice: Maruta si Andra in Dubai, Costi Ionita in Thailanda, altii raman la clasicele sporturi de iarna: Andreea Banica a mers impreuna cu Adi Sina la ski iar DJ Wanda e mai extrema si alege datul cu placa, alimentandu-se cu...palinca. Daca nu sunteti experti ca ea, alegeti cafeaua, e mai safe pentru voi si cei din jur.

Ah, si un citat despre dragoste pe care Tudor Chirila l-a scris in cartea "Exercitii de echilibru". Se apropie Valentine's Day, zicem ca v-ar fi de folos, asa ca notati intr-un colt.

Weekend placut!

 Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 11 Ianuarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu