BestMusic.ro » Andra » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook: editia de 1 mai & more

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook: editia de 1 mai & more

 

Dragii mosului, iata ca a trecut si 1 mai-ul muncitoresc, care insemnat, literalmente, multa munca pentru unii artisti romani. Totusi, au mai existat si unii care si-au permis "aroganta" de a-si luat cateva zile sau doar ore libere. Sa vedem ce au facut vedetele noastre facebookiste de 1 mai.

Din sumar: Antonia a avut, de departe, cea mai extravaganta modalitate in care si-a petrecut ziua, experimentand un zbor cu parasuta. Elena Gheorghe a petrecut la padure, dar sa nu credeti ca veti da peste vreo poza cu ea si un mititel in acelasi cadru, caci solista a fost in interes de serviciu, adica pentru un shooting pe care il vom vedea in noul numar All Hollow. Lori a fost si ea ocupata, filmand videoclipul imnului statiunii Mamaia, alaturi de domnul salvamar Radu Mazare.

Restul povestilor le descoperiti in lista din dreapta. Revenim saptamana viitoare cu editia de Pasti, iar cu aceasta ocazie va dorim zile frumoase alaturi de cei dragi!

 Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 03 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram