BestMusic.ro » Stefan Stan » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #28

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #28

 

It's Friday, friday, gotta get down on Friday!! Ok, nu o sa continuam cu melodia asta tampita, caci avem ceva mai bun de facut. Vezi in lista din dreapta ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook.

Daca un am stii ca suntem in octombrie, am putea sa juram ca am fost in saptamana 1-8 martie, in care toate fetele se intalnesc la cina si cafele. Andra, Antonia, Anda Adam, Corina si Andreea Banica s-au intalnit in diverse combinatii saptamana asta iar Delia si Elena Gheorghe se rasfata cu noi coafuri.

In ceea ce-i priveste pe baieti, ei sunt mai preocupati de munca: Deepcentral filmeaza clip, Connect-R are concerte insa mai sunt si cate unii care viseaza la "cai verzi pe pereti", cum ar fi Alex Velea sau Smiley.

Revenim saptamana viitoare cu poze de la petrecerile de Halloween la care au mers vedetele, asa ca rugati-va sa fie active pe Facebook weekendul asta.

 Mai multe stiri despre: poze vedete  vedete facebook  poze facebook 
Publicat pe 26 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram