BestMusic.ro » Loredana Groza » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #52

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #52

 

50 + 2 editii au trecut de cand va prezentam saptamanal ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook. Sa aruncam un ochi pe lista din dreapta si sa ne spalam putin creierul dupa o saptamana care a fost si pentru voi, cu siguranta, plina!

Din sumar: luni a avut loc decernarea premiilor On Air Music Awards, la care au fost premiate vedetele din muzica ale anului trecut, printre care si Loredana, care s-a fotografiat cu cele doua trofee primite. Daca vreti sa aprofundati subiectul, gasiti lista castigatorilor aici.

Pe langa Loredana, o avem pe Corina care se distreaza de minune cu fiul sau, pe Stefan Banica, ce ne invita la teatru, dar si pe Giulia, care si-a facut o schimbare indrazneata de look despre care toaaaaata presa a avut de comentat, si careia solista le-a si raspuns pe Facebook: "Ma amuza teribil toata nebunia legata de noua mea coafura.. La fel a fost si cand m-am facut din bruneta satena apoi din satena blonda.. Toata lumea a vrut sa revin la negru si acum cei care comentau spun ca-mi statea mai bine blonda.. :)))) MIE imi place asa chiar daca a fost nevoie de tot curajul din lume sa ma rad! Am indraznit sa fiu altfel ceea ce va sugerez si voua ca o singura viata avem si trebuie sa o traim asa cum ne place!!! Sa avem o zi de vis!. "

Toate in lista din dreapta. Weekend placut!

 Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 19 Aprilie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram