BestMusic.ro » Delia Matache » Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #53

Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook #53

 

Hello again! Am ajuns la cea de-a 53-a editie a rubricii "Ce poze si-au mai pus vedetele pe Facebook" si prima de dupa valul de incalzire ce ne-a luat prin surprindere saptamana asta. Asta inseamna un singur lucru: curand, vor aparea poze de la mare, soare, cu valuri si mult nisip; pana atunci, totusi, sa ne vedem de pozele din dreapta.

Din sumar: Joi seara a avut loc lansarea Youtube Romania, unde au fost prezenti si cativa artisti care au avut grija)sa-si updateze conturile de Facebook cu fotografii de acolo; Bitza va fi prezent azi (vineri) in emisiunea lui Vlad Craioveanu de la 21, unde este posibil sa-si lanseze noul single - deci, fiti pe frecventa; Giulia e si ea super-busy cu lucrul la coregrafia unui nou single. Asta inseamna ca, da, exista un single pe care il vom auzi in curand de la ea.

Pe langa asta, ii mai avem pe Radio Killer care sunt dependenti de seriale, pe Delia careia parca i-a ramas ceva intre dinti si pe Deliric care a dat startul sezonului de mers cu bicla. Cu o intreaga brigada, evident. Restul, in lista din dreapta.

 Mai multe stiri despre: poze vedete  poze facebook  facebook vedete 
Publicat pe 26 Aprilie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram