BestMusic.ro » Stiri » Premiera in Brasov : Wilkinson la Kruhnen Musik Halle

Premiera in Brasov : Wilkinson la Kruhnen Musik Halle


Mixmag l-a numit "artistul dnb cu cea mai fulminanta evolutie de la underground la cele mai importante festivaluri ale lumii”. Wilkinson, unul dintre cei mai cunoscuti artisti de muzica electronica din lume, vine in Brasov. Evenimentul va avea loc vineri, 21 octombrie, la Kruhnen Musik Halle.

Fie ca-i spunem drum and bass, d&b, dnb sau d’n’b, genul muzical a luat nastere in U.K si a avut o ascensiune care l-a facut cunoscut in intreaga lume.

Drum and bass incorporeaza astazi o serie de particularitati stilistice, de la sunetele extrem de electronice, industriale ale techstep-ului, pana la utilizarea instrumentatiei acustice conventionale ce se regasesc mai mult in spectrul sonor al jazz-ului, totul pe un tempo rapid, de la 160 bpm in sus.

Londonezul Wilkinson a adaugat acestui gen muzical noi sunete si colaborari cu nume cunoscute din industria muzicala.

Albumul sau de debut "Lasers Not Included" a ajuns pe locul 1 in topul iTunes Dance Chart in 10 tari, iar turneul de promovare l-a purtat pe artist in intreaga lume: de la Glastonbury, Ibiza si la festivaluri din New York pana in Noua Zeelanda.

"Cognition", albumul lansat la propria lui casa de discuri, a devenit cel mai de succes album de drum and bass din ultimul deceniu.

Single-ul "Afterglow” a fost cel mai bine vandut produs drum & bass din toata istoria, iar in anii 2019 si 2020, Wilkinson a fost artistul care a avut cele mai multe bilete vandute la evenimentele sustinute in toata lumea.

Headliner la Reading & Leads, SW4 si Creamfields, rezident pentru 5 ani la Together/Amnezia in Ibiza, colaborator cu peste 30 de alti artisti printre care Becky Hill, Reg N Bone Man, Sub Focus sau Wretch, Wilkinson vine la Kruhnen Musik Halle pentru un show live ce nu trebuie ratat!

Despre eveniment

Acces general presale: 100 lei

Acces general: 120 lei

Biletele sunt disponibile aici.

Acces 18+

Accesul se face in baza cartii de identitate in original.
Publicat pe 26 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram