BestMusic.ro » Stiri » Pro FM inghite Info Pro si devine cea mai mare retea radio

Pro FM inghite Info Pro si devine cea mai mare retea radio

Pro FM inghite Info Pro si devine cea mai mare retea radio

Pro FM inghite reteaua Info Pro, care devine din toamna doar un brand de stiri radio. Prin urmare, Pro FM devine cea mai mare retea de radio din Romania.

Potrivit siteului adplayers.ro, Pro FM va avea 66 de posturi, in loc de 28 cate are in prezent.

Asa este, vor fi schimbari in ceea ce priveste InfoPro. Este un brand care ramane in radio, dedicat insa exclusiv segmentului de stiri radio. Vedeta toamnei este ProFM, care va fi retransmis pe frecventa ocupata acum de semnalul InfoPro. In felul acesta ProFM devine radioul comercial al carui semnal va avea cea mai mare acoperire din Romania, a declarat Constantin Mocanu, General Director Pro TV S.A.

Practic, pe o piata in scadere cum e piata de radio din Romania, ProFM se va putea lauda cu crestere mai mult decit dubla. Creste ca numar de emitatori (de la 28 la 66), creste ca acoperire la nivel urman (de la 31,54% la 74,8%), creste ca acoperire nationala (de la 58,9% la 96,7%). Din punct de vedere tehnic, ProFM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire, a explica Mocanu.

Legat de motivele acestor schimbari, oficialul spune ca Marirea acoperirii ProFM este un proiect mai vechi al companiei, care va fi concretizat in aceasta toamna, si leaga noua miscare de piata de publicitate in scadere.

Este o piata dificila, in continua scadere. Este normala concentrarea resurselor companiei (tehnice, umane) in folosul brandului premium, iar acesta este ProFM.
Mai multe stiri despre: Pro FM  Info Pro 
Publicat pe 01 Septembrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu