BestMusic.ro » Stiri » ProFM te trimite in `Vacanta la prima vedere`

ProFM te trimite in `Vacanta la prima vedere`


ProFM isi provoaca ascultatorii sa isi cultive spiritul de aventura si incepind din aceasta saptamana, timp de doua luni, ii trimite in vacanta.

Cel de-al doilea sezon al campaniei `Vacanta la prima vedere` pe care ProFM o lanseaza pentru temerari presupune ca cei care participa si trimit sms-uri cu tarif normal la 1872 sa se pregateasca sa "Legalize Joy” ori in Romania ori in afara tarii. Dupa cum le-o fi norocul.

In fiecare saptamana, ProFM trimite doi ascultatori in doua vacante, fara a dezvalui castigatorilor destinatiile.

O echipa ProFM se va intalni pe aeroport cu finalistii fiecarei saptamani, iar acestia vor trage la sorti cate o excursie, care poate fi in Delta Dunarii, Sighisoara, Balea Lac si alte destinatii din Romania iar cea de-a doua la Londra, Venetia, Roma, Madrid, Paris sau alte mari capitale europene.

Dar participantii, cu bagajele deja facute, vor afla unde vor merge cu doar cateva ore inainte.

Vestea si mai buna e ca ascultatorii ProFM nu trebuie sa isi faca griji pentru bani de buzunar, transport si cazare pentru ca ProFM se ocupa de toate.
Mai multe stiri despre: premii  concursuri  pro fm live  vacanta la prima vedere pro fm 
Publicat pe 04 Iulie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram