BestMusic.ro » Stiri »   PROGRAM SI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE „DAMIAN DRAGHICI & BROTHERS – MULTUMESC #IAMGRATEFUL”  

  PROGRAM SI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE „DAMIAN DRAGHICI & BROTHERS – MULTUMESC #IAMGRATEFUL”
 

  PROGRAM SI REGULI DE ACCES LA CONCERTELE „DAMIAN DRAGHICI & BROTHERS – MULTUMESC #IAMGRATEFUL”
 

In aceste vremuri dificile, cu eforturi sustinute, artistul Damian Draghici isi respecta promisiune afata de admiratorii sale si revine pe scena in concertul aniversarii varstei de 50 de ani, promis initial a se desfasura la Sala Palatului, in prima parte a acestui an.

Ca urmare a situatiei provocate de pandemia COVID-19, protagonistii evenimentului au decis ca evenimentul sa fie mutat in spatiu deschis, la Arenele Romane si sa se desfasoare timp de trei zile, pentru a fi respectate toate regulile privind distantarea si siguranta publicului.

Astfel, Damian Draghici & Brothers alaturi de invitati speciali, nume celebre ale scenei romanesti, vor urca pe scena Arenelor Romane in concertul aniversar "MULTUMESC! #iamgrateful” ce va beneficia de trei reprezentatii, in zilele de 28, 29 si 30 septembrie, de la ora 20:00.

Persoanele care, din motive obiective, nu au putut intra in posesia biletului electronic retrimis de catre agentia de bilete, sunt rugate sa trasnmita un email pe adresa contact@damiandraghici.ro in care sa specifice datele de contact precum si numele agentiei de bilete de la care au procurate, pana duminica, 27 septembrie 2020, in vederea solutionarii.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii pun la dispozitia spectatorilor informatii de interes general precum si regulamentul care respecta prevederile in vigoare ale Ordinului 3142/2020 privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul culturii.

1. Spectatorii sunt rugati sa se prezinte in timp util la locatie pentru efectuarea triajului epidemiologic. Portile se vor deschide cu 1 ora inainte de spectacol pentru a trece mai usor de formalitatile de acces. Spectacolul incepe la ora anuntata (ora 20:00).

2. Efectuarea triajului epidemiologic, va consta in:

a) masurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura inregistrata nu trebuie sa depaseasca 37,3C);

b) observarea semnelor si simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventa, stranut frecvent, stare generala modificata);

c) daca temperatura inregistrata depaseste 37,3C, se va repeta masurarea temperaturii, dupa o perioada de 2-5 minute de repaus;

d) daca se constata mentinerea unei temperaturi mai mare de 37,3C sau/si prezenta altor simptome respiratorii, organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza accesul in locatie al persoanelor care nu indeplinesc aceste criterii legale de acces.

Atentie! Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces in locatie.

3. Accesul in spatiul dedesfasurare al evenimentului se va face cu respectarea de catre participanti a distantarii de minimum 1,5 m.

4. Accesul publicului va fi permis numai in conditiile purtarii de masca (medicala/non-medicala) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul.

5. Spectatorii sunt rugati sa evitati pe cat posibil deplasarea in locatie; iesirea din zona alocata (spatiu/sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:

Deplasarea la toaleta;

Urgenta medicala;

Deplasarea pentru aprovizionare cu mancare/ bauturi din zona special amenajata;

Pentru a evita aglomeratia in zona de food court se recomanda ca o singura persoana sa efectueze aprovizionarea pentru tot grupul;

In cazul efectuarii acestor deplasari, spectatorii sunt obligati sa respecte distanta de minim 1,5 metri fata de celelalte persoane.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag la concert!

Echipa Damian Draghici
Publicat pe 25 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu