BestMusic.ro » Stiri »    Program si reguli de acces la concertul byron de sambata 9 noiembrie de la Arenele Romane

   Program si reguli de acces la concertul byron de sambata 9 noiembrie de la Arenele Romane

   Program si reguli de acces la concertul byron de sambata 9 noiembrie de la Arenele Romane

Sambata, 9 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit), trupa byron sustine concertul de lansare a celui de-al saptelea album de studio "Noua". Invitati speciali ai evenimentului vor fi Lucia si The Mono Jacks, iar biletele la concert se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet si costa 100 de lei in avans si 110 lei intrare.

Accesul publicului in incinta Arenelor Romane se va face prin intrarea din Parcul Carol incepand cu ora 19.00. Concertele vor incepe la ora 20.00 si se vor desfasura dupa urmatorul program:

Ora 20.00 concert Lucia

Ora 21.00 concert The Mono Jacks

Ora 22.30 concert byron

Ora 00:20 meet & greet cu trupa la standul de merchandise

Reguli de acces:

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc in picioare. Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Lista de invitati va fi valabila pana la ora 22.00.

Posesorii de pachete cu CD sau tricou inclus vor primi la intrare jetoane pe baza carora vor putea ridica produsele de la standul de merchadise din interiorul cortului incalzit.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. De asemenea, va recomandam sa aveti la dumneavoastra un act doveditor al varstei copilului (copie).

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate corespunzator. In incinta Arenelor Romane va fi prezent un punct de prim ajutor.

Fumatul in cortul incalzit al Arenelor Romane este interzis. Se fumeaza doar in locurile special amenajate.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte contondente, sticle, conserve, alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul Arenelor Romane, accesul cu materiale inflamabile, artificii, canistre pe gaz, umbrele (concertul are loc in cort incalzit), animale de companie.

Va exista o zona de garderoba in incinta. Ghiozdanele si rucsacurile se vor lasa acolo, nefiind permis accesul cu acestea in cortul incalzit.

Este interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
Publicat pe 08 Noiembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu