BestMusic.ro » Stiri »   Program si reguli de acces 'ROCK 100% ROMANESC'

  Program si reguli de acces 'ROCK 100% ROMANESC'

  Program si reguli de acces 'ROCK 100% ROMANESC'

In data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang si Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vara "Mihai Eminescu" din Bucuresti.
PROGRAM EVENIMENTE :
Rock 100% Romanesc
18:00 - Deschiderea portilor
19:00 - Inceperea concertelor
22:15 - Inchiderea evenimentului
- Evenimentul va fi asigurat din punct de vedere sanitar de catre SPARDTEAM
- In incita perimetrului se vor gasi bauturi racoritoare si mancare (snack)
Reguli de acces decise de catre organizator:
- Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
- Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
- Doar biletele vandute prin firme acreditate de catre organizator sunt valabile.
- In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
- Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
Este interzis accesul cu:
– sticle;
– mancare sau bauturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
Phoenix este cea mai longeviva trupa din Romania. In decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevarate imnuri pentru generatii intregi: "Fata Verde", "Nunta”, "Canarul", "Negru Voda", "Mica Tiganiada", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figura marcanta, Nicu Covaci ramane indiscutabil unul dintre cei mai importanti muzicieni ai Romaniei.
Trooper sarbatoresc 25 de ani de activitate. Au in spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe romanesti. In decursul anilor, piesele Trooper au reusit sa atraga tot mai multi oameni. "Tari ca Muntii", "Strigat", "Destin", "Maturizare", "Doua Roti", "Trec Anii", "Dragoste Falsa" vor rasuna de pe scena si in 11 septembrie.
Mustang a luat nastere in 2019, insa muzicienii au o mare legatura cu scena inca din anii ’90. Formatia a lansat deja un prim material discografic. Ioan Florea, solistul Mustang, a declarat: "Am fost un rebel de cand ma stiu. In copilarie am inceput sa cant muzica folk, apoi am continuat cu rock-ul care a fost, este si va ramane un fenomen, o combinatie de istore si experiment. Diversitatea genului m-a ajutat sa devin precum un cal mustang si sa ma manifest asemenea acestuia – liber.”
Green Shepherd este o trupa bucuresteana de stoner rock care a luat fiita la inceputul anului 2019. Universul "ciobanilor verzi” este compus din teme precum incercarile launtrice din viata de zi cu zi, presarate cu motive bacoviene si calatorii initiatice prin camerele mintii. In 2020 au lansat un prim material de studio.
Despre acest eveniment, Coiotu' a declarat: "Stiu ca traversam o perioada foarte grea, insa nu trebuie sa uitam din cand in cand sa zambim si sa ne bucuram de lucrurile pe care le iubim. Dupa ce si Phoenix, si Trooper au fost nevoite sa amane turneele din acest an, suntem fericiti ca avem sansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciaza muzica noastra. Ne vedem in 11 septembrie pentru o repriza serioasa de rock!"
Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).
Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Publicat pe 08 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu