BestMusic.ro » Stiri » Programul concertului Michael Malarkey, in deschidere va canta Gareth Dunlop

Programul concertului Michael Malarkey, in deschidere va canta Gareth Dunlop

Programul concertului Michael Malarkey, in deschidere va canta Gareth Dunlop

Celebrul actor Michael Malarkey vine in concert la Bucureti pe 9 iunie la Hard Rock Cafe de la ora 22:30. Cunoscut pentru rolul lui Enzo din The Vampire Diaries, Michael vine in premiera in Romania pentru un concert unic, plin de emotie.

In deschidere va urca pe scena Gareth Dunlop.

Gareth Dunlop este un artist din Irlanda de Nord cunoscut mai ales pentru stilul vocal si compozitiile sale care l-au ajutat ca piesele sale sa apare in multe seriale precum House, Lucifer, Cougar Town sau Army Wives.

Din punct de vedere al stilului muzical, Gareth combina folk-ul si soul-ul intr-un mod aparte. Printre artistii care l-au influentat se numara The Beatles, Bob Dylan si Jimmy Page.

Pana acum are lansate 5 EP-uri, cel mai nou fiind 'How Far This Road Goes', lansat in 2014.

Program

19:45 - Meet and Greet (pentru cei care au bilet special cumparat)

20:30 - Open Doors

21:30 - Gareth Dunlop

22:30 - Michael Malarkey

Bilete veti gasi si la intrare!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata ta
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte 2018 
Publicat pe 08 Iunie 2018 de BestMusic.ro