BestMusic.ro » Stiri »   Proiectul de muzica electropop/synthwave Berlin Division si solista Thea au lansat un videoclip plin de culoare pentru piesa “So Alive”

  Proiectul de muzica electropop/synthwave Berlin Division si solista Thea au lansat un videoclip plin de culoare pentru piesa “So Alive”


Proiectul de muzica electropop/synthwave Berlin Division si solista Thea au lansat un videoclip plin de culoare pentru piesa "So Alive”. O compozitie care indruma auditoriul inspre o calatorie in care pasul este ghidat de fericirea sincera a libertatii depline.

Aparut in 2023, in Timisoara, Romania, Berlin Division este un proiect de muzica electronica ce imbina elemente vintage de synthpop si darkwave cu ritmuri moderne de techno.

Formata din Cristian Paros (synth-uri, electronica si voce) si Alfred Paros (sesiuni live) trupa Berlin Division propune o muzica cu o arie de inspiratie vasta ce cauta sa invaluie mesajul sensibil, usor melancolic, in nuante cat mai ritmate si melodice.

Muzica lor este un melanj sonic care transpune auditoriul intr-un soundscape cu o energie aparte, un soi de pasaj atemporal ce transforma simturile. Nu le deformeaza ci vine in completarea lor, asemeni acelei concluzii din continuarea unui gand niciodata dus la final.

Colaborarea dintre proiectul timisorean si Thea s-a consolidat in cadrul taberei creative puse la cale de hub-ul Muzicon, unde, dupa cum declara Cristian Paros, "am facut parte din aceeasi echipa si, cred ca pot sa spun pentru amandoi, ne-am simtit foarte bine si ne-a fost foarte usor sa colaboram, chiar de la inceput.”

Mai departe acesta spune ca: "Aveam o idee de beat peste care am tot incercat sa fac o linie de voce, dar nu prea am fost multumit de ce a iesit. Vorbisem cu Thea ca dupa tabara sa incercam sa mai colaboram, iar pentru mine acesta a fost momentul perfect.”

Procesul creativ a fost unul destul de smooth, "i-am trimis ce aveam eu si dupa vreo 2-3 zile am primit o varianta cu tot cu voce peste, care mi-a placut de la prima ascultare. Am mai facut schimb de cateva ori si in final a iesit varianta care se poate asculta acum.”

Partea vocala pentru "So Alive” a fost astfel integrata perfect in atmosfera propusa de instrumental, reusind prin tonalitatea foarte catchy si lirismul melodic, sa produca un impact deosebit inca de la primele note.

Din punct de vedere tematic, piesa se compune in simturile ascultatorului ca o calatorie in care esti purtat prin diferite stari si in care esti invitat sa iti cunosti limitele in imbratisarea larga si prietenoasa a libertatii depline.

In acest sens, Thea spune ca: "Personal, nu-mi place sa definesc mesajul pieselor pe care le scriu, ele pot prinde atat de multe emotii si sentimente noi in functie de sufletele cu care rezoneaza. Pentru mine, piesa emana un sentiment puternic de libertate si imbratisare a necunoscutului si a extazului care vine cu descoperirea acestuia. O dorinta de a trai frumos fara nevoie de a avea vreo explicatie pentru fericirea simtita."

Mai multe despre Berlin Division gasiti pe Facebook, Instagram, Youtube.

Mai multe despre Thea gasiti pe Instagram.

Piesa "So Alive” a fost mixata si masterizata de Mihai Bele.

Clipul piesei a fost realizat de Sorin Ghinita, Alfred Paros si Cristian Paros.

Clipul piesei "So Alive” poate fi urmarit mai jos.
Publicat pe 01 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram