BestMusic.ro » Stiri »   Randi a lansat o noua piesa intitulata: Singur acum

  Randi a lansat o noua piesa intitulata: Singur acum


Randi a revenit in forta cu piesa noua "Singur acum". Piesa vine insotita de un videoclip ce poate fi vizualizat mai jos.

Melodia "Singur acum" a fost compusa de Randi si Edward Sanda. Piesa are un mesaj optimist si incurajator, vorbind despre speranta si despre puterea care se afla in fiecare dintre noi de a ne ridica atunci cand am cazut la pamant, de a continua sa traim si sa luptam in viata.

Randi a declarat: "Pentru toti cei care sunt departe, toti cei care au simtit ca viata i-a lasat in urma, cei care nu au mai gasit un sens in a merge mai departe: nu sunteti singuri, nu ati fost niciodata!".

Randi este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani, atat pe plan local cat si international care initial a devenit cunoscut ca membru fondator al trupei Morandi, alaturi de Marius Moga. Trupa a reusit sa aiba un impact major in zeci de tari, 8 dintre piesele trupei ajungand locul #1 in topuri nationale si internationale. Albumul de debut al trupei a fost vandut in peste 2 milioane de exemplare, in timp ce albumul N3XT a fost certificat cu triplu platina in Rusia.

In anul 2014 Randi a facut un pas major in cariera sa si a lansat prima piesa in limba romana. "Prietena Ta" a devenit cu rapiditate numarul unu in topurile muzicale, Randi lansand in urmatorii ani piese care au adunat peste 170 de milioane de vizualizari pe YouTube, piese devenite rapid hituri precum "Pana Vara Viitoare", "Visator", "Dansam" si "Ochii Aia Verzi".

Asculta noua sa melodie mai jos.
Publicat pe 14 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram