BestMusic.ro » Stiri »  Red Bull Music Academy lanseaza o noua compilatie gratuita! Aplica acum pentru Paris

 Red Bull Music Academy lanseaza o noua compilatie gratuita! Aplica acum pentru Paris

 Red Bull Music Academy lanseaza o noua compilatie gratuita! Aplica acum pentru Paris

Various Assets – Not For Sale: Red Bull Music Academy Tokyo 2014 feat. Dorian Concept, Om’Mas Keith, dBridge, Xosar, Zebra Katz, WIFE si multi altii!!

Editia din Paris a Academiei va avea loc intre 25 octombrie – 27 noiembrie. Aplica acum pana pe 4 martie!

Chiar daca Red Bull Music Academy se termina cu un eveniment concret in fiecare an, ideile schimbate si sunetele create in cele doua sesiuni traiesc mai departe. Pentru a omagia creativitatea desfasurata, Red Bull Music Academy lanseaza in fiecare an compilatia Various Assets – Not For Sale: o imagine instantanee a muzicii careia i se dedica trup si suflet participantii din intreaga lume. Editia din acest an, lansata pe 21 ianuarie 2015, aduna 35 de piese solo sau in colaborare produse la Red Bull Music Academy Tokyo 2014.

Red Bull Music Academy este un eveniment conceput special pentru a oferi participantilor oportunitatea sa profite la maxim de timpul, energia si ideile lor. In 2014, in sediul central din Shibuya, un etaj intreg a fost dedicat pentru construirea a opt studiouri personalizate si a unei colectii impresionante de echipamente - rafturi de sintetizatoare, keyboarduri, instrumente, drum machines si multe alte scule - la care participantii au avut acces 24/7. Studioul principal a fost situat la parter, si a gazduit sesiuni de instrumente cu coarde si tutoriale de studio tinute de diversi artisti, producatori, compozitori, DJ ca: James Holden, Benjamin Wright Jr. - cel care a facut aranjamentele instrumentelor cu coarde pentru Michael Jackson, celebrul dirijor Grant Windsor - omul din spatele proiectelor de ansambluri de coarde ale lui Benji B, DJ la BBC 1.

Tuturor celor care au sustinut tutoriale li s-au alaturat o varietate de mentori de studio, lista acestora incluzandu-i pe Dorian Concept, Om’Mas Keith, Carl Craig, Mathew Jonson si dBridge. Acestia i-au indrumat pe participanti, oferindu-si intreaga asistenta iar in unele cazuri s-au alaturat atmosferei colaborative pentru a vedea ce fel de magie se intampla atunci cand participantii se angajeaza intr-un dialog sonic deschis.

Vocalistii au facut du-te-vino intre studiouri pentru a pune la punct si inregistra refrene sau bucati memorabile, beaturile au fost desfacute si recompuse in altceva, inainte de a fi schimbate intre beatmakeri, iar piesele au fost finalizate in sesiuni de noapte tarzii si prin intermediul schimburilor de opinii sincere. Arhivand aproape trei ore de muzica originala, Various Assets – Not For Sale nu este doar o serie de trackuri, ci un document viu care respira atmosfera si sensul a ceea ce este Red Bull Music Academy: a lua propriile idei si a face cu ele un salt in necunoscut.

In cel mai adevarat stil Red Bull Music Academy, multe dintre piesele de pe compilatia Various Assets – Not For Sale sunt inspirate in mod direct de orasul gazda. "Tokyo Is Calling,” o textura delicata de melodii cantate la instrumente japoneze de suflat din lemn si beaturi electronice abrazive, este o colaborare intre participanti japonezi, englezi, australieni, sud-africani si argentinieni, in timp ce "Omotesando” - piesa de club cu influente de footwork si dancehall - isi trage numele de la energicul si zgomotosul metrou din subteranul cartierului Shibuya. Aceasta sinteza dintre global si local este ceea ce face ca Various Assets – Not For Sale sa fie un pretios instantaneu al fiecarei sesiuni.CD-ul poate fi gasit in magazine de muzica, cluburi si institutii culturale din lumea intreaga - reprezentantii locali ai Red Bull Music Academy pot fi contactati pentru mai multe detalii. In plus, compilatia este disponibila pentru download pe redbullmusicacademy.com din 21 ianuarie.In aceeasi zi a lansarii compilatiei anuale Various Assets – Not For Sale, a fost deschis si procesul de aplicare pentru Red Bull Music Academy Paris 2015. Daca vei fi inspirat(a) de sesiunile din Tokyo 2014 sa aplici, esti invitat(a) sa o faci! Nu e nevoie sa fi fost cap de afis pe o scena, sa fi lansat un album sau sa stii sa construiesti un synth ca sa fii participant la Red Bull Music Academy.

Ai nevoie doar de pasiunea de a crea si de idei pe care sa le poti schimba. Pentru a aplica la editia din Paris a Red Bull Music Academy, descarca formularul de aplicatie de la adresa apply.redbullmusicacademy.com si urmeaza instructiunile. Te rugam sa tii cont de faptul ca toate aplicatiile trebuie sa aiba data postei 4 martie 2015, iar creatorii de muzica sa aiba cel putin 18 ani la data de 24 octombrie 2015. Red Bull Music Academy 2015 va avea loc in Paris intre 25 octombrie - 27 noiembrie 2015.

Various Assets – Not For Sale: Red Bull Music Academy Tokyo 2014

Tracklist — CD 1

01 Omotesando — Felix, Krizzli, Branko & Dre Skull

02 KYMA — Blinky Bill & Parachute Pulse

03 Stampede — Deltatron, Nightfeelings, LAO, Lafawndah & Ekali

04 Forever Breakfast — rj & Bienoise

05 Voyage — Douchka & Parachute Pulse

06 Fuji — Deradoorian

07 The Bog Song — Mimu Merz & Daniel Limaverde

08 Female Receiver — Wild L8 Unpluggers

09 RBMA Chop Up (Edit 1) — Fred

10 Edge — Parachute Pulse, Never Sol & Ah! Kosmos

11 Brap (Instrumental) — Krizzli

12 One — Deradoorian, Nightfeelings & Dorian Concept

13 Kind of Aquarian — Tollcrane & Ipek Gorgun

14 The Mayor’s Daughter — Mickey de Grand IV

15 Gundam Funk — Amuro & Rei

16 Kairos (Short Version) — Ipek Gorgun

17 Convict — Ky Oh

Tracklist — CD 2

01 On Me — Ekali, Dorian Concept & Om’Mas Keith

02 Dumplings — Valesuchi & Mark Maxwell

03 Move — Lewis Cancut & Blinky Bill

04 Tokyo Sunrise — Arenov & Tollcrane

05 Indecision — Summer Disbray & Branko

06 ? — Nightfeelings, Torus, MMMOOONNNOOO, Ossie, Zebra Katz & Xosar

07 Latenight Munchies — Kadhja Bonet, rj & Mark Maxwell

08 Tokyo, October 23rd 2014 (Part 1) — Bosaina

09 Nobody — L8tin Around

10 GYROCYRE — Xosar

11 I Need It So Much — Tomo Jacob, sauce81 & Hiroaki OBA

12 Special Place — Deltatron, Nightfeelings, Mickey de Grand IV & Lafawndah

13 Cold Intuition — Krizzli & WIFE

14 Starlight — Palms Trax, Mickey de Grand IV & Larry Gus

15 Finally — Boody

16 Tokyo Is Calling — Haioka, Laura J Martin, Summer, Plasma Rüby, King Bruce, Cat500, Joe Wills & Ryu Kawashima

17 Bubble With — Uio Loi

18 Deprivation — Christian Kroupa & dBridge

Mai multe stiri despre: compilatie 
Publicat pe 22 Ianuarie 2015 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu