BestMusic.ro » Stiri »   Red Parlament lanseaza piesa „10 Pacate” insotita de videoclip  

  Red Parlament lanseaza piesa „10 Pacate” insotita de videoclip
 

  Red Parlament lanseaza piesa „10 Pacate” insotita de videoclip
 

Red Parlament lanseaza single-ul "10 Pacate”, insotit si de un videoclip sugestiv. Muzica a fost compusa de Nicula Marius Dumitru (Mario Joy), care a si produs piesa, si Doru Isaroiu, iar versurile au fost scrise de Emanuela Oancea.

Melodia "10 Pacate” transmite povestea unui personaj care cade prada unei ispite de moment, aceasta urmand sa se transforme ulterior in dragoste adevarata. De aceea, personajul gaseste puterea de a fi sincer si a spune adevarul pentru a castiga inima fetei pe care o vrea cu adevarat.

Videoclipul, regizat de Shinijikun (Osaka Pictures), transpune in imagini aceasta lupta pe care personajul o duce cu el insusi pentru a castiga increderea jumatatii sale.

Doru Isaroiu, solistul trupei, a spus referitor la piesa: "Sunt foarte fericit sa lansez aceasta piesa care consider ca rezoneaza cu multa lume. Sper sa dea ascultatorilor imboldul de care au nevoie pentru a gasi puterea in interiorul lor si de a fi curajosi. Abia astept sa cant live piesa in cadrul concertelor noastre.”

Red Parlament este o trupa pop rock din Romania, care s-a lansat in 2010, si din care fac parte Doru Isaroiu (voce), Otto Harasz (chitara), Marius Vaduva (clape) si Vali Isaroiu (tobe). Printre piesele de succes ale formatiei Red Parlament amintim "Amprente din iubirea mea”, "Indragostit de prietena ta”, "2 straini”, "Romantic story”, iar trupa se bucura in momentul de fata de un program destul de incarcat, cu o serie de concerte in Bucuresti, dar si in tara. Cea mai recenta piesa a trupei a fost martisorul muzical, "Numai tu”, lansat pe 8 martie 2021, in colaborare cu Elena Ionescu.




Publicat pe 28 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu