BestMusic.ro » Stiri » Regele Leu 2 si Totul Pentru Dans, in weekend la Disney Channel

Regele Leu 2 si Totul Pentru Dans, in weekend la Disney Channel

Regele Leu 2 si Totul Pentru Dans, in weekend la Disney Channel

Disney Channel si-a propus sa ii faca pe cei mici sa uite de vremea urata care s-a instalat in aceasta saptamana si le da ocazia sa se distreze in weekend in compania personajelor indragite din povestile clasice Disney si din serialele lor preferate:

Regele Leu 2: Regatul lui Simba
Premiera filmului, sambata, 26 mai 2012, la 11:00

Filmul pe care toata lumea il asteapta, "Regele Leu 2: Mandria lui Simba” are premiera la Disney Channel sambata, 26 mai la ora 11:00.

Continuarea filmului "Regele Leu”, "Regele Leu 2: Regatul lui Simba” descrie puterea "Upendi" – care inseamna "iubire" – pe masura ce Kiara, hotarata fiica a lui Simba, cauta aventura departe de tatal sau protectiv.

Timon si Pumbaa incearca sa o apere, mai ales atunci cand tanara leoaica intalneste un rival interesant, Kovu, un pui de leu crescut in preajma diabolicului Scar.

In timp ce Kiara si Kovu isi cauta locul in marele "Ciclu al vietii”, ei descopera ca este posibil sa le fie sortit sa isi reuneasca puterile si sa aduca pacea in Regatul Luminii.

Totul pentru dans: Tabara
Program special, sambata, 26 mai 2012, la ora 16:00

Disney Channel aduce un program special "Totul pentru dans”, sambata, 26 mai, la ora 16:00.
Dorind sa castige bani pentru a putea pleca intr-o tabara de dans, Rocky si CeCe hotarasc sa organizeze propria lor scoala pentru copii mici... in apartamentul lui CeCe. Din pacate au uitat sa specifice in anunt si limita de varsta, iar tatal unui prieten de-al fetelor apare la cursuri, sperand sa invete cateva miscari de dans pentru petrecerea fiului sau.

Intre timp, Ty si Tinka se inscriu intr-un turneu de ping pong care se trasforma intr-o clasica lupta "fete vs baieti”.

Si noi episoade din cele mai noi seriale marca Disney: "Zdrang si Zdrang", (Duminica, 27 mai 2012, la ora 13:00 si 15:30) si "Prieteni sau adversari" (Duminica, 27 mai 2012, la ora 18:00).
Mai multe stiri despre: filme  Disney  Disney Channel 
Publicat pe 24 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu