BestMusic.ro » Stiri »   Remme lanseaza single-ul "popstar"  

  Remme lanseaza single-ul "popstar"
 

  Remme lanseaza single-ul "popstar"
 

Remme lanseaza cantecul "popstar”, in care isi imagineaza cum ar fi sa devii un popstar si ne conduce intr-o calatorie printre visurile sale din copilarie.

In legatura cu piesa, remme a declarat: " este prima piesa pe care am scris-o acasa, in timpul carantinei, in urma cu aproape un an. Pentru mine, aceasta piesa nu este despre dorinta de a fi bogat si faimos, ci despre intrebarea . Cred ca multa lume se intreaba despre cum ar fi fost viata lor daca anumite lucruri s-ar fi intamplat sau nu, si cred ca acelasi lucru se aplica si la mine. Cand am scris piesa, m-am gandit la persoana care eram in liceu, cand visam la o cariera de artist, dar eram asa de timid ca nu vorbeam nici cu fata de care eram indragostit. Piesa este un sir de ganduri din acel moment; oare m-ar observa pentru cine sunt eu de fapt daca as fi fost faimos?”

Dupa opt single-uri versatile si cea mai recenta piesa, "the moment”, care a insotit campionatul european de fotbal la televizor in Olanda si ne-a aratat o fata mai animata a scrisului profund si plin de semnificatii a lui remme, "popstar” adauga inca o culoare in infinita paleta de piese a artistului.

Piesa "get older" a fost startul ideal pentru cariera de muzician; piesa a acumulat peste 1.1 milioane de stream-uri. Urmatorul lui single, "hunger”, are in prezent 6 milioane de stream-uri, iar al treilea single, "lose touch” are un videoclip impresionant si a acumulat pana acum peste 2.7 milioade de stream-uri.

remme traieste in lumea muzicii de cand avea 12 ani si lucreaza la piesele sale inca de pe atunci, motiv pentru care acesta face naveta intre orasul lui natal, Eindhoven, si Berlin, unde este localizat studioul. Printre artistii care l-au influentat se numara Frank Ocean, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, Jeff Buckley si Justin Bieber.
Publicat pe 24 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu