BestMusic.ro » Stiri » Restaurante pescaresti in Bucuresti

Restaurante pescaresti in Bucuresti

Restaurante pescaresti in Bucuresti

Amatorii de restaurante pescaresti se pot simti in elementul lor si in Capitala, nu numai la mare. Cei care iubesc sa mearga la cherhana cand se afla in vacanta pe litoral pot incerca si varianta fara nisip intre degete, alegand un restaurant cu specific pescaresc din oras.

Astfel de locatii isi rasfata clientii cu bors de peste, peste la cuptor, prajit sau in saramura, cu mamaliguta si legume la plita. Vesnic indragostitii de hamsii prajite se vor simti ca la ei acasa.

Regretam inchiderea temporara a restaurantului pescaresc Lotca, importat direct din Delta.

Cei care isi doresc sa incerce ceva mai exotic pot merge la restaurantele grecesti, unde felurile de mancare ce contin peste si fructe de mare sunt rafinate, iar preturile sunt pe masura.

Cherhana Vama Veche Bucuresti

Cea mai cunoscuta dintre ele este Cherhanaua Vama Veche, care aduce in Bucuresti felurile de mancare cu care te-a obisnuit in Vama: bors de peste, peste de toate felurile inclusiv marinat, icre, midii si rapane. Singura diferenta este ca nu mai gasesti nectarul si berea bulgaresti din meniul vamaiot. Cherhanaua fara rechin si calcan. Borsul e 9 lei, garniturile sunt 3 lei, iar midiile, calcanul si alte feluri mai zdravene sunt peste 10 lei.

Adresa: Str. Alexandru Iacobescu, Nr.18, in zona Grozavesti

La Zavat

Taverna greceasca cu specific pescaresc numita La Zavat are un meniu ceva mai divers si mai exotic fata de o cherhana obisnuita. Aici gasim sepie, creveti, homar sau picioare de broasca, dar si peste la gratar ori prajit, precum dorada, lup de mare, calcan, somon, crap, sardine, salau, ton, pastrav si altele. In plus, restaurantul are in meniu si oaste, salate, deserturi si alte tipuri de carne.

Popa Nan 16
http://taverna-lazavat.ro/

Mamma Leone

Situat intr-o casa veche cu o terasa foarte prietenoasa, restaurantul pescaresc Mamma Leone tinde mai mult spre o locatie rafinata, iar de acest lucru ne dam seama atat vazand meniul (icre de Beluga, de Manciuria, icre negre), cat si preturile usor piperate.Printre cele mai ieftine lucruri se numara morun, pastruga, nisetru, rechin afumat, 50 grame la 10 lei sau lufar / stavrid marinat, 100 grame 10 lei.

Povernei 22
http://www.mammaleone.ro

  • Rate
0.00  /  5 din 0 voturi
Mai multe stiri despre: going out 
Publicat pe 26 Martie 2013 , de Chaos

Citeste si:

Adauga un comentariu


Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii logat!
( Am uitat parola - Inregistreaza-te )


Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii logat!
( Am uitat parola - Inregistreaza-te )