BestMusic.ro » Stiri »  ROCK 100% ROMANESC CU PHOENIX SI TROOPER

 ROCK 100% ROMANESC CU PHOENIX SI TROOPER

 ROCK 100% ROMANESC CU PHOENIX SI TROOPER

In data de 11 septembrie 2020, Phoenix si Trooper vor concerta pe scena teatrului de vara "Mihai Eminescu" din Bucuresti.

Phoenix este cea mai longeviva trupa din Romania. In decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevarate imnuri pentru generatii intregi: "Fata Verde", "Nunta”, "Canarul", "Negru Voda", "Mica Tiganiada", "Mugur de Fluier", "Vremuri" etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figura marcanta, Nicu Covaci ramane indiscutabil unul dintre cei mai importanti muzicieni ai Romaniei.

Trooper sarbatoresc 25 de ani de activitate. Au in spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Trooper este una dintre cele mai active trupe romanesti. In decursul anilor, piesele Trooper au reusit sa atraga tot mai multi oameni. "Tari ca Muntii", "Strigat", "Destin", "Maturizare", "Doua Roti", "Trec Anii", "Dragoste Falsa" vor rasuna de pe scena si in 11 septembrie.

Despre acest eveniment, Coiotu' a declarat: "Stiu ca traversam o perioada foarte grea, insa nu trebuie sa uitam din cand in cand sa zambim si sa ne bucuram de lucrurile pe care le iubim. Dupa ce si Phoenix, si Trooper au fost nevoite sa amane turneele din acest an, suntem fericiti ca avem sansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciaza muzica noastra. Ne vedem in 11 septembrie pentru o repriza serioasa de rock!"

Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).

Pretul unui bilet este de 90 de lei. Le puteti cumpara intrand pe iabilet.ro si pe entertix.ro, sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 28 Iulie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu