BestMusic.ro » Stiri »   Rockabella lanseaza un nou single si ne provoaca la un experiment de arta colectiv

  Rockabella lanseaza un nou single si ne provoaca la un experiment de arta colectiv

  Rockabella lanseaza un nou single si ne provoaca la un experiment de arta colectiv

Rockabella lanseaza noul single "Naluca" si ne provoaca la un experiment de arta colectiva.

Cu totii suntem creativi si cu totii avem nevoie de arta in viata noastra.

Noul cantec "Naluca" este despre nevoia halucinanta de a evada si de a ne simti din nou vii, o dorinta pe care intr-o forma sau alta am trait-o cu totii cel putin o data.

Hai sa coloram impreuna Naluca si sa aratam lumii ca arta ne da glas, ne vindeca si ne apropie!

In club va fi amplasata o imensa pagina de colorat, inspirata de artwork-ul piesei "Naluca” iar, la intrare, fiecare dintre voi veti primi o carioca. Cu aceasta carioca veti putea colora o parte a tabloului, desena sau scrie orice va puteti imagina. Sky's the limit!

La finalul concertului vom avea o opera de arta colectiva, un colaj cu fragmente din imaginatia si creativitatea fiecaruia dintre noi, un tablou creat impreuna.

Cine doreste sa ia acasa lucrarea va putea participa la o licitatie secreta, iar banii stransi din donatii vor fi redirectionati catre fundatia Leaders.

Perioada de licitatie este de o saptamana incepand cu seara evenimentului, urmand ca Miercuri, 30 Septembrie, sa anuntam cine va primi tabloul.

Despre Fundatia LEADERS

Fundatia LEADERS este un accelerator de experiente si inspiratie: declansam potentialul tinerilor si formam lideri responsabili si vizionari, incepand cu anul 2000. Sustinem oamenii cu valori si principii si ne dorim ca prin programele noastre sa desavarsim procesul de formare a liderilor.
Publicat pe 21 Septembrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu