BestMusic.ro » Stiri »   Rombi & Bombi, cele mai populare personaje animate de pe TikTok, lanseaza „Rom Bim Bom”   

  Rombi & Bombi, cele mai populare personaje animate de pe TikTok, lanseaza „Rom Bim Bom”   

  Rombi & Bombi, cele mai populare personaje animate de pe TikTok, lanseaza „Rom Bim Bom” 
 

Si-au dorit sa fie cunoscuti si au reusit. Rombi si Bombi, cele doua personaje animate au lansat single-ul de debut "Rom Bim Bom”. Rombi, vulpea portocalie, si Bombi, pisica neagra, au cucerit deja TikTok-ul, dar si tari precum Rusia, Armenia, Ucraina, Belarus si Kazahstan.

Mai mult, "Rom Bim Bom”, a adunat peste 1 milion de clipuri facute de fani, se regaseste in fruntea playlist-urilor de pe TikTok, dar si in topurile de specialitate din Rusia.

Piesa cu beat-uri fun si versuri super catchy este insotita de un videoclip animat fresh, in care Rombi si Bombi isi dezvaluie in premiera miscarile "secrete” de dans. Cu muzica si versurile compuse de catre Arsenie Todiras, "Rom Bim Bom” este un single cool, cu beat-uri pop dance ce raman intiparite in minte inca de la prima ascultare.

Rombi & Bombi este proiectul cantaretului si compozitorului moldovean Arsenie Todiras. Cunoscut astazi sub numele de scena Arsenium, artistul a creat personajele animate Rombi & Rombi in 2020, devenind un hit international prin intermediul platformei TikTok. Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum "Dragostea din tei”, "Despre tine” si "De ce plang chitarele”. In 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa "Loca”, iar in 2008 lanseaza "Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul a reprezentat Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina si castiga premiul pentru "Best Performer”. De-a lungul timpului, artistul a lansat piese precum "Love Me… Love Me”, "Porque te amo”,"Bella Bella”, "Bon ami”, (alaturi de Mianna si Heren) si "Depresie".
Publicat pe 09 Februarie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu