BestMusic.ro » Stiri »   Roxen este artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020

  Roxen este artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020

  Roxen este artista care va reprezenta Romania la Eurovision 2020

Romania va participa in luna mai la concursul international Eurovision cu o piesa interpretata de Roxen, o artista complexa, cu un timbru vocal special si o prezenta scenica memorabila.

"In copilarie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, ]nsa intotdeauna mi-am dorit sa fac muzica la cel mai inalt nivel si visam sa cant pe scene mari si sa ma adresez publicului. Acum, sunt emotionata si provocata in acelasi timp, deoarece simt ca incep sa ies deja din zona mea de confort. Dar asta imi place, mereu m-am simtit atrasa de lucrurile noi, de provocarile care au venit in viata mea. Ma bucur si sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. In acest moment, toata energia si atentia imi merg catre Eurovision, pentru care imi doresc sa ma pregatesc cat pot de bine”, a declarat Roxen.

Roxen a inceput deja pregatirile pentru Eurovision si ia zilnic lectii de canto, de dans si coregrafie, face probe de costume si isi petrece foarte mult timp in studio. Totul pentru a avea un show cat mai bun si pentru a reprezenta cu succes Romania la Rotterdam. Toate detaliile se regasesc in programul atasat al artistei, pentru urmatoarele doua luni.

Pe langa muzica, artista se simte atrasa de pictura, dans, teatru si literatura, insa mai presus de toate, este preocupata de soarta planetei si de impactul pe care oamenii il au asupra mediului. Se relaxeaza meditand si calatorind si i-ar placea ca oamenii sa vada si sa inteleaga mult mai clar imaginea de ansamblu si sa renunte sa mai caute imperfectiuni in orice.

De-a lungul anilor, Roxen a trecut prin mai multe momente dificile, insa a reusit sa le depaseasca prin ambitie si perseverenta, elemente care au ajutat-o si in plan artistic, sa ajunga in topurile muzicale si sa lupte pentru visul ei, acela de a face muzica.

Roxen, o aparitie surprinzatoare in peisajul muzical, s-a nascut la Cluj si canta de la varsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri si a stiut mereu ca muzica este calea pe care o va urma in viata. Are deja doua piese in topurile muzicale ale momentului : "You don’t love me” feat Sickotoy si "Ce-ti canta dragostea”, care sunt difuzate in heavy rotation, atat la radiourile din Romania, cat si in playlist-urile televiziunilor de specialitate.

In doar cateva saptamani de la lansare, piesa "You don’t love me” s-a regasit in playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franta, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elvetia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia si Moldova, insumand peste 8 milioanede vizualizari pe YouTube.

Videoclipul piesei "Ce-ti canta dragostea” a acumulat aproape 9 milioane de vizualizari pe YouTube, iar melodia se afla in heavy rotation la cele mai importante posturi de radio comerciale din Romania. Totodata, `Ce-ti canta dragostea” este cea mai cautata piesa romaneasca pe Shazam in acest moment, iar Roxen se afla pe locul 3 in topul celor mai difuzati artisti pe radiourile din Romania, conform topului saptamanal Media Forest.

Cu un aer visator si un look cosmic, Roxen considera ca muzica este terapie, atat pentru ea, cat si pentru cei care o asculta. Melodiile ei vindeca, purifica si aduc armonie. Muzica ei nu face diferente, este universala, la fel ca iubirea.
Publicat pe 13 Februarie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu