BestMusic.ro » Stiri »   Ruby, Jo, Mira si AMNA sunt o parte dintre artistii care participa la primul Creative Camp Seassion 

  Ruby, Jo, Mira si AMNA sunt o parte dintre artistii care participa la primul Creative Camp Seassion 

  Ruby, Jo, Mira si AMNA sunt o parte dintre artistii care participa la primul Creative Camp Seassion 

In aceasta perioada din ce in ce mai incerta si mai dificila, Cat Music incurajeaza artistii catre creatie si inspiratie si da startul primului creative camp session de muzica din 2020, in parteneriat cu HaHaHa Production.

Pe 13 si 14 octombrie, MIRA, JO, RUBY, AMNA, Claudia Patrascanu, IOVA, Emilian, Nicoleta Nuca si DJ SAVA vor compune unele dintre cele mai ambitioase piese alaturi de echipele atent alese de la HaHaHa Production.

Timp de doua zile artistii fac echipa cu unii dintre cei mai de succes producatori si compozitori din Romania pentru una dintre cele mai asteptate sesiuni de creatie ale anului. Fiecare artist va avea parte de o sesiune de creatie, unde creativitatea isi va spune cuvantul.

Pentru Cat Music, 2020 a inceput cu noi performante: peste 6 mil. de abonati pe YouTube, 50 de canale muzicale in reteaua Multichannel Cat Music, iar hub-ul TRU dedicat creatorilor de continut aduna in fiecare zi noi creativi in acelasi loc. In plus, Cat Music Spain, primul birou extern al label-ului a sarbatorit un an de proiecte de succes cu artisti precum Juan Magan, Yasiris, Lidia Buble, Descemer Bueno, Jay Mali si Isasi B. Cat Music este cel mai important label din Romania, cu peste 9.000 de piese publicate si detine cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia. Cu zeci de artisti semnati, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internationale precum "Claro Que Si” (Juan Magan x Mohombi x Yasiris x Hyenas), "Vita bella” (Havana), "The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna), dar si piese-fenomen: "Dragostea din Tei” (O-Zone), "Stereo Love” (Edward Maya), "Mamma Mia”, "He’s Italiano” (Elena), "Zaleilah” (Mandinga) sau "Amor” (Kamelia).
Publicat pe 14 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu