BestMusic.ro » Stiri »   Sabrina Stoica si Jean Gavril lanseaza piesa "Visuri"

  Sabrina Stoica si Jean Gavril lanseaza piesa "Visuri"


Sabrina Stoica si Jean Gavril lanseaza piesa noua "Visuri" care vine acompaniata de un videoclip.

Sabrina este studenta in anul VI la Universitatea de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, iar Jean Gavril este absolvent al aceleiasi facultati. "Visuri" nu este un simplu featuring ci acest nou single ne arata cum visele devin realitate prin munca si perseverenta.

Sabrina l-a vazut live pe Jean Gavril cand a cantat la balul bobocilor de la Facultatea de Arhitectura, iar din acel moment Sabrina si-a dorit foarte mult o colaborare cu Jean.

Filmarea videoclipului pentru "Visuri" a avut loc pe scena Teatrului Elisabeta din Bucuresti, oferind o atmosfera cinematografica si romantica, care a subliniat povestea melodiei intr-un mod spectaculos. Videoul piesei a fost regizat de Alin Alib.

Sabrina a declarat: "Piesa vorbeste despre calatoria pe care o incepi singur pentru ca, in final, sa o traiesti in doi. Colaborarea cu Jean este un vis devenit realitate si ii multumesc nespus ca a ales sa scriem acest capitol impreuna. Dupa cum zice si piesa ".

Sabrina Stoica si-a facut debutul in lumea muzicala cu single-ul "Valuri la mal", care a adunat 87.000 de ascultari in primele doua luni.

Jean Gavril este un artist deja foarte apreciat in Romania, cunoscut pentru hit-uri precum "Totul sau nimic", "Tocuri", "Fata, bea cu mine" sau "Ultimul val", in colaborare cu Feli.

Ascultati mai jos noua piesa.
Publicat pe 27 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram