BestMusic.ro » Stiri » Sam Smith a lansat single-ul “Gloria”

Sam Smith a lansat single-ul “Gloria”


Sam Smith a lansat single-ul "Gloria”. Artistul a scris melodia in timpul lockdown-ului, a colaborat cu muzicianul folk/blues Foy Vance si a produs-o alaturi de Jimmy Napes si David Odlum. Alaturat de corul local London Voices, Sam a inregistrat "Gloria” la biserica pe care au frecventat-o in copilarie, Biserica Sf. Maria, Saffron Walden din Essex, o locatie care isi are radacinile inca din Evul Mediu.

Smith – care isi va face a treia aparitie ca invitat muzical la "Saturday Night Live” pe 21 ianuarie – descrie noua melodie drept "imnul meu de dragoste ciudat, spunand ca viata este un cantec pentru Gloria, lucru pe care nu-l pot exprima prin cuvinte. Nu stiu daca e natura sau o energie feminina din interiorul meu pe care o eliberez.”

"Gloria" este cel de-al patrulea album de studio al lui Smith si va aparea pe 27 ianuarie. Fanii care precomanda editia digitala vor primi instant "Gloria” plus "Gimme” feat. Koffee si Jessie Reyez si single-ul "Unholy”, premiat cu discul de platina, nominalizat la GRAMMY si certificat RIAA.

"Unholy” a petrecut 50 de zile pe locul 1 in topul global Spotify, a fost pe primul loc in topurile Apple si Shazam la nivel mondial si a fost salutata drept una dintre cele mai bune melodii din 2022 de criticii de la Rolling Stone, Associated. Press, Billboard, Esquire si numeroase alte publicatii.

Smith a acumulat peste 37 de milioane de vanzari de albume ajustate, 276 de milioane de vanzari de single si 50 de miliarde de stream-uri. Castigator de patru ori GRAMMY, Sam detine, de asemenea, doua Guinness World Records – pentru cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 Album Chart din Marea Britanie (pentru debutul l din 2014 cu In The Lonely Hour) si pentru ca a avut prima piesa dintr-un film James Bond care a ajuns numarul 1 in topurile din Marea Britanie (pentru premiul Oscar si Globul de Aur "Writing's on the Wall”).

Streaming link-ul il gasiti aici iar mai jos puteti asculta noua piesa a artistului.
Publicat pe 25 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram