BestMusic.ro » Stiri » Sara si Nicolai de la Pro FM te scapa de amenzi

Sara si Nicolai de la Pro FM te scapa de amenzi


Sara si Nicolai, prezentatorii Alarma Pro FM , au pornit in aceasta saptamana o super actiune dedicata soferilor bucuresteni.

Dotati cu cele mai sexy, galagioase si vesele patru "detectoare de radar”, alarmistii au atentionat si scapat de amenda toti soferii care au avut norocul de a fi opriti de Sara si Nicolai, in loc de a fi opriti de Politie.

In fiecare dimineata, cat sunt in emisie, Sara si Nicolai asteapta de la ascultatori sms-uri la 1872 cu locurile unde sunt amplasate radare in Bucuresti si la finalul emisiunii, pleaca cu cele 4 fetele la "locul faptei”.

Fetele se aseaza cu placute inaintea radarului si avertizeaza soferii sa incetineasca, iar dupa ce scapa de echipajul de Politie, Sara si Nicolai ii saluta pe soferii pe care tocmai i-au scutit de o amenda.

`Oamenii au fost bucurosi, ne-au facut cu mana din masini au fost incantati de fete, care s-au dovedit a fi niste detectoare de radar, pe cat de haioase pe atat de eficiente. Incercam ca toata aceasta saptamana sa salvam soferii de amenda si asteptam in continuare sms-uri cu localizarea radarelor, sa ne prezentam acolo`, povesteste Sara.

Colegul sau de la Alarma ProFM, Bogdan Nicolai il completeaza:

`Ajutam astfel oamenii sa mai economiseasca bani de concediu si chiar am reusit pana acum, multi soferi s-au oprit sa ne multumeasca`, adauga Nicolai.

Asa cum era de asteptat, actiunea lor nu doar a redus suma varsata la bugetul de stat, dar a enervat si echipajele de politie: fetele care atentionau soferii au scapat cu greu de sanctiuni.

Au fost "certate” ca ocupa banda 1 a soselei si obligate sa-si desfasoare activitatea pe trotuar.

Din fericire pentru soferi, asta nu le-a facut mai putin "vizibile”!

Mai multe stiri despre: inedit  pro fm live 
Publicat pe 14 Iunie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram