BestMusic.ro » Stiri »  Sarmalele Reci turneu si sarbatoare: 1000 de viniluri vandute 

 Sarmalele Reci turneu si sarbatoare: 1000 de viniluri vandute 

 Sarmalele Reci turneu si sarbatoare: 1000 de viniluri vandute 

Sarmalele Reci, impreuna cu producatorul Trei Betivi, a lansat in decembrie vinilul 'Tara te vrea prost'. Un amestec original si eclectic de rock'n'roll, funk, jazz si folclor, cu versuri scrise cu arta si forta in limba romana, albumul legendar a fost reinregistrat, remixat si pus pe suport vinil. 'Tara te vrea prost' este primul vinil al trupei.

Sarmalele Reci au pornit in turneul de lansare a discului, dar acesta nu se apropie de jumatate, iar tirajul de 1000 de exemplare a fost epuizat. Producatorul a comandat o noua serie.

Trupa multumeste celor care au cumparat si celor care au sustinut acest vinil, iar pe 28 mai, sarbatoreste 1000 de viniluri printr-un concert acustic in spatiul foarte intim de la Trei Betivi, cei care sunt producatorii albumului si prietenii trupei.

In toamna vom reveni cu noutati, pregatind anul aniversar 2023, cand trupa implineste 30 de ani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 18 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram