BestMusic.ro » Stiri » S-a lansat scoala de muzica online Music Academy (poze)

S-a lansat scoala de muzica online Music Academy (poze)


Vineri, 1 noiembrie, la Biblioteca Nationala Bucuresti, a fost inaugurata platforma Music Academy (www.music-academy.ro), o scoala de muzica online sustinuta de o suita de muzicieni romani de renume. Adrian Ciuplea, Nicu Patoi, Cezar Popescu, Cosmin Lupu si Mira Botocan au vorbit in cadrul prezentarii despre cursurile din cadrul noului proiect, ce se preconizeaza ca vor incepe in decembrie.

Proiectul se bazeaza pe interactiunea activa dintre instructori si cursanti, folosind inregistrari video, pe sedimentarea extrem de minutioasa a unui curriculum extins pentru fiecare instrument, prezentat pe nivele de dificultate si menit sa ghideze cursantul de la punctul zero pana cand acesta este apt sa se exprime singur prin intermediul instrumentului studiat.


Instructorii ce ce vor activa in cadrul comunitatii sunt cunoscuti in tara cat si peste hotare, fiind muzicieni cu experienta si luand parte la proiecte precum Steve Vai - The Story of Light Tour 2013, Vita de Vie, Stefan Banica Jr., Platonic Band sau Days of Confusion.

Adrian Ciuplea - basist in trupele Vita de Vie si Platonic Band si colaborator al celebrului chitarist Steve Vai in cadrul a doua turnee Europene

Nicu Patoi - Stefan Banica Jr., Platonic Band - chitarist de exceptie

Cezar Popescu - Vita de Vie, Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks! - un alt chitarist de renume extrem de admirat de catre tinerii Romani

Cosmin Lupu - Days of Confusion, Domination, Mozart Rocks! - chitarist si vocal, cu experienta de 4 ani ca instructor in cadrul celei mai mari comunitati de lectii de chitara din lume, Guitar Master Class (guitarmasterclass.net)

Mira Botocan - vocalista si instructoare de canto modern (co-fondatoare a ciclului de seminarii de tehnica vocala 'Feel, Dare, Sing') ce a beneficiat de pregatiri si acreditari Estill Voice Training System si Estill Voice International in Olanda.
Mai multe stiri despre: lansari  scoli 
Publicat pe 01 Noiembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram