BestMusic.ro » Stiri » Se strang randurile la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Se strang randurile la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"


Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici" prezentata de Bobonete si Cabral si-a mai trimis un concurent acasa. Timp de 21 de zile, 12 vedete se afla in Africa de Sud, unde sunt nevoite sa traiasca in conditii dificile, in jungla.

Show-ul este filmat 24 din 24 de ore, iar in fiecare seara este transmis in direct. Pacha Man a fost primul concurent care a abandonat competitia, in locul lui fiind adus Valdimir Draghia. Vedetele care au ramas pana acum in competitie sunt Andreea (casnica de la Masterchef), Gina Pistol, Ruby, Vladimir Draghia, Dorian, Catalin Morosanu, Luminita (antrenoarea vedetelor) si Alina Plugaru. Doamna Elena Merisoreanu a fost eliminata sambata, iar aseara a venit randul Elenei Lasconi sa paraseasca camp-ul show-ului dupa 14 zile. Gabi Jugaru si Mihai Traistariu au strigat din tot sufeltul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" si au fost de asemenea eliminati saptamana trecuta.

In fiecare seara concurentul care primeste cele mai putine voturi va fi eliminat iar castigatorul va fi desemnat Regele sau Regina junglei.
Mai multe stiri despre: vedete  emisiuni concurs  sunt celebru scoate-ma de aici 
Publicat pe 02 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram