BestMusic.ro » Stiri » Sedinta foto inedita pentru THE CONCERT  

Sedinta foto inedita pentru THE CONCERT

 

Sedinta foto inedita pentru THE CONCERT

 

THE CONCERT - evenimentul in care cele mai tari concerte din an au loc pe aceeasi scena, pe 30, 31 mai si 1 iunie, la Romexpo. Conceptul vibrant al evenimentului va fi intregit de cei mai in voga artisti din tara si de activitati si jocuri pline de culoare, totul intr-un spaiu transformat special pentru aceasta ocazie.

Cei care isi doresc sa-si faca un cadou de neuitat sau sa se distreze impreuna cu prietenii intr-un cadru desprins parca dintr-o lume fantastica, in nuante colorate, cu forme supradimensionate si foarte multe lumini, isi pot achizitiona abonamente pentru cele trei zile de muzica si entertainment de pe iabilet.ro

INNA, Antonia, Irina Rimes, Carla’s Dreams, The Motans, 5GANG, Minelli, Alina Eremia, AMI, Mark Stam, Vanotek, PAX si SICKOTOY vor asigura energia si buna dispoziie la inceputul verii, la Romexpo, prin concerte uluitoare, pe care le pregatesc in cel mai mic detaliu.

Pentru a intra in starea evenimentului si pentru a-l reprezenta vizual cat mai bine, artistii au inceput deja pregatirile si au realizat o sedinta foto plina de culoare si magie, la care s-au distrat si s-au simit ca-n copilarie. Asa va fi si THE CONCERT - locul in care cei prezenti vor simti gustul copilariei, al libertatii si al creativitarii, la inceputul verii 2020.

Publicat pe 03 Decembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu