BestMusic.ro » Pariu cu viata » Pariu cu Viata - sezonul 4: ce se intampla cu personajele (video)

Pariu cu Viata - sezonul 4: ce se intampla cu personajele (video)

 
Pariu cu Viata - sezonul 4: ce se intampla cu personajele (video)

Astazi, 13 martie, Pariu cu Viata revine cu cel de-al patrulea sezon, unul al schimbarilor pentru fiecare dintre protagonisti. Foloseste butonul de navigare de mai sus pentru a vedea ce se intampla cu Anca, Vlad, Ioana, Andrei si celelalte personaje.

Trecerea de la adolescenta la viata de adult ridica semne de intrebare. Apar probleme, situatii si provocari noi, iar membrii LaLa Band au de ales intre prietenie si dragoste, intre minciuna si adevar, au de trecut prin momente de gelozie si neincredere, au de iertat si de indreptat greseli din trecut.

"Acum, la cel de-la al 4-lea sezon ne simtim mai maturi, mai experimentati, mai fericiti, mai indragostiti. Ne-a placut la nebunie atmosfera creata la filmarile din garaj pentru genericul de final, piesa ii apartine lui Ionut Radu a.k.a John Puzzle, compozitorul trupei, ne place foarte mult si ne reprezinta”, adauga Criss si Vlad.

Folositi butonul de navigare de mai sus pentru a vedea ce se intampla cu personajele din LaLa Band in sezonul 3 din Pariu Cu Viata.

 Mai multe stiri despre: seriale tv  sezon 4 pariu cu viata 
Publicat pe 13 Martie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu