BestMusic.ro » Stiri »   Shania Twain a lansat single-ul “Giddy Up!”

  Shania Twain a lansat single-ul “Giddy Up!”


Shania Twain a lansat single-ul "Giddy Up!”. Piesa pregateste scena pentru noul ei album - Queen of Me, care va sosi pe 3 februarie 2023. Albumul se remarca in special ca fiind cel de-al saselea material discografic al artistei si primul proiect din 2017 pana in prezent..

Shania spune: "zicala "Hai, fetelor!” este un sentiment minunat de inaltator acum, dar este doar ceva ce am spus in timpul inregistrarii in studio si cred ca este acelasi lucru pentru Giddy Up! Aceste randuri imi vin atunci cand ma gandesc cum sa pun un pic de "animatie in piesele mele”. Vreau ca oamenii sa se simta bine cand aud noul album. Vreau sa dau un ton de sarbatoare si "Giddy Up!” este o modalitate de a apela la public si de a spune "hai sa ne pregatim de distractie!”

In alta ordine de idei, Shania a castigat recent premiul "Music Icon” la premiile People’s Choice 2022 si a luminat scena cu un show incantator.

"Queen of Me” consta in 12 piese noi, de la deschiderea energica a piesei "Giddy Up!”, prin piesa omonima "Queen of Me” si finalul pasional dat de "The Hardest Stone”. Produs de Tyler Joseph/Twenty One Pilots, materialul reprezinta o declaratie creativa, profunda si dinamica a acestei voci legendare. Shania a pregatit scena pentru orice eveniment cu single-ul "Waking Up Dreaming”, care a fost laudat de Rolling Stone si The Today Show.

Shania a fost, de asemenea, anuntata ca headliner pentru Rock the Ocean’s Tortuga Festival, alaturi de Eric Church si Kenny Chesney. Festivalul va avea loc in perioada 14-16 aprilie 2023 in Fort Lauderdale, FL.

Pentru a sarbatori in stil urmatoarea era, ea va porni in turneul global "Queen of Me", produs de Live Nation. Turneul marcheaza prima experienta cand fanii din intreaga lume o vor vedea pe artista din aproape cinci ani, dupa o rezidenta de mare succes in Las Vegas. Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Hailey Whitters, Breland, Robyn Ottolini, Priscilla Block si Mickey Guyton, Lily Rose, Talk si Tinelle Townes se vor alatura lui Shania la anumite spectacole de-a lungul turneului.

Turneul Queen of Me incepe vineri, 28 aprilie, la Spokane Arena din Spokane, WA si face escale in America de Nord si Europa la Vancouver, Denver, Toronto, Los Angeles, New York, Londra, Dublin si multe altele inainte de a se incheia in noiembrie la Rogers Arena din Vancouver, BC.

Puteti downlada noua piesa de aici.
Publicat pe 09 Ianuarie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram