BestMusic.ro » Stiri »   Shawn Mendes a lansat single-ul "Wonder" si a anuntat data aparitiei albumului "Wonder"

  Shawn Mendes a lansat single-ul "Wonder" si a anuntat data aparitiei albumului "Wonder"

  Shawn Mendes a lansat single-ul "Wonder" si a anuntat data aparitiei albumului "Wonder"

Shawn Mendes a anuntat ca va lansa cel de-al patrulea album din cariera pe 4 decembrie 2020.

Artistul lanseaza astazi, 2 octombrie, single-ul "Wonder", track care deschide urmatorul material discografic.

Zilele trecute, Shawn Mendes a surprins pe toata lumea prin lansarea unui trailer al albumului "Wonder", iar astazi, artistul si compozitorul canadian lanseaza primul single de pe urmatorul material - "Wonder", si anunta data lansarii albumului, 4 decembrie 2020.

Shawn a postat si o scrisoare pe conturile sale de Social Media in care vorbeste despre inspiratia din spatele celui de-al patrulea album. "Wonder" este al patrulea album lansat de Shawn, dupa primele 3 materiale care au debutat pe prima pozitie in topurile muzicale si au primit fiecare discul de Platina.

Piesa ce da si titlul albumului a fost compusa de catre Shawn Mendes, alaturi de Nate Mercereau, Scott Harris si Thomas Hull.

"Wonder" este lansat la o distanta de doi ani de la anteriorul album, "Shawn Mendes", care a debutat pe primul loc in Billboard 200, dar si in topurile muzicale din intreaga lume, "Shawn Mendes" a fost si cel mai bine vandut album al inceputului de 2018, iar Shawn a devenit al treilea cel mai tanar artist din lume cu trei albume, lansate consecutiv, care au ajuns pe primul loc.

Recent, Shawn a fost nominalizat la premiile Grammy, pentru Best Pop Duo / Group Performance, alaturi de Camila Cabello, pentru mega-hitul "Senorita".
Publicat pe 02 Octombrie 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu