BestMusic.ro » Stiri »  „Shefu” este single-ul pe care l-au pregatit Lino Golden, Blanco si OG Eastbull

 „Shefu” este single-ul pe care l-au pregatit Lino Golden, Blanco si OG Eastbull


Lino Golden, Blanco si OG Eastbull colaboreaza pentru prima data si au un mesaj special pentru "Shefu”. Cu muzica si versurile compuse de catre Lino Golden alaturi de Blanco si OG Eastbull, "Shefu” este o piesa manifest despre viata, bani si vicii, totul pe influente Trap si Hip Hop.

LINO este unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, iar printre cele mai de succes piese ale sale se regasesc "Maracas” (alaturi de MIRA), "MEDUSA”, "Shoturi”, "N-are rost”, "Snapchat” (feat. 2americani), "Panamera” (feat. Aspy), "Dau Moda” si "Nu ma suna cand esti beata” (alaturi de Jador). Artistul a colaborat pentru prima data cu RUBY si au lansat "Ne certam”, o poveste tumultoasa de dragoste, in care pasiunea are cel mai mult de castigat.

OG Eastbull a colaborat cu nume mari internationale, dar si cu artisti romani precum Nane, Killa, Tata Vlad si a fost premiat de-a lungul timpului cu un Disc de aur si unul de platina. Artistul care a facut parte din trupa Golani, a cucerit publicul cu hitul "Bella Giornata” in 2018, care a adunat peste 27 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Carismatic si versatil, BLANCO isi arata calitatile de rapper prin versuri puternice si catchy, in stil Trap, Drill si Hip Hop clasic. In prima faza, si-a castigat statutul de cel mai bun MC din orasul lui natal, Slobozia, dupa care a urmat albumul sau de debut BLANCOMAT. Calatoria lui BLANCO a inceput in liceu, iar de atunci a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei urbane precum Marko Glass & Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen, Berechet, iar lista poate continua.

Mai jos puteti asculta noua piesa.
Publicat pe 11 Mai 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram