BestMusic.ro » Shift » Shift - Lejer (videoclip nou)

Shift - Lejer (videoclip nou)


Shift lanseaza un videoclip cu adevarat "Lejer” prin care dezvaluie publicului conceptul sau despre viata. Artistul propune ascultatorilor o varianta de evadare din agitatia urbana si problemele cotidiene, sugerand un stil de viata lejer, adoptat chiar de el.

"O zi la studio, un jam session cu baietii si o stare de bine… Gata: Je suis Lejer. Acesta sa fie refrenul?! Si de atunci nu mi-a mai iesit din cap!” povestete Shift despre cel mai recent single al sau.

Regizat de catre Trandafilm, videoclipul "Lejer” a fost filmat pe parcursul "a 12 ore de distractie, de party… lejer, alaturi de prieteni.”, continua Shift.

"Lejer” este al cincilea material semnat Shift si realizat de catre Midiots Production care va fi inclus pe viitorul sau album. Printre piesele lansate de artist se numara: "Pe Cuvant” feat. Kamara & Do-Re-Mi, "Cineva” feat. Bean Si "Viata-i de vina” feat. George Nicolescu.
Mai multe stiri despre: videoclipuri 2012 
Publicat pe 21 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram