BestMusic.ro » Stiri »   Smiley a lansat o noua piesa, intitulata "Days of Summer"

  Smiley a lansat o noua piesa, intitulata "Days of Summer"


Parte dintr-un proiect amplu cu piese scrise in engleza, Smiley lanseaza "Days of Summer”, o piesa cu un sound mix de reggae si synth-pop.

Smiley lanseaza pentru piata muzicala globala "Days of Summer”, o piesa in limba engleza, cu un mix unic de sound-uri raggae si synth-pop, ce face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul roman il dezvolta de cativa ani, de cand compune si lucreaza in Los Angeles si Londra alaturi de nume mari din industria muzicala mondiala prin compania Romdrops, divizia internationala a HaHaHa Production.

"Este o piesa care vorbeste despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figura de stil pentru zilele frumoase in care relatia dintre cei doi era perfecta. Este o piesa facuta acum 4 ani pentru sufletul meu, asa cum imi place mie, impreuna cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu international la care lucrez continuu, in paralel cu piesele in limba romana. Este o placere pentru mine sa compun ce simt si sa lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung si planuri mari. Am foarte multe piese compuse in engleza, alaturi de oameni din afara tarii, si vreau sa lansez din cand in cand cate una de suflet.”, declara Smiley.

Cu muzica si versurile scrise de Smiley impreuna cu Chopsticks, cel care semneaza si productia muzicala, "Days of Summer” are un videoclip inedit, cu o ilustratie care imbina elementele digitale cu pictura pe panza, realizata de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val si cu animatia semnata de Robert Jianu.

Ascultati mai jos piesa.
Publicat pe 18 Septembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram